hvordan man kan lave forvansket video på en PowerBook G4

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-28

Apple PowerBook G4 er forløberen for Apple MacBook Pro-computer -system . Når du får vist video filer, kan du opleve forvansket video, hvor videoen vises nervøs eller pixeleret . Der er flere årsager til , hvorfor videoen vises forvansket , og du er i stand til at korrigere hver enkelt med et par trin til fejlfinding og eventuelt en ekstra download .
1 .
Afslut ud af QuickTime , og genstart programmet . Det er muligt at programmet er bare ikke fungerer korrekt , og genstarte softwaren kan løse det problem .
2 .
Åbn en anden video fil og klik på " Play ". Hvis videoen ikke vises forvansket , du kender problemet er med den specifikke fil og ikke QuickTime . Hvis den nye video synes også forvansket , men du har en QuickTime problem .
3 .
Download den nyeste version af QuickTime . Dette er gratis via Apples hjemmeside .
4 .
Download filen igen, hvis du har fået det gennem en download . Det er muligt at filen ikke downloade korrekt , får det ikke at spille nøjagtigt .
5 .
Hent opdaterede codecs til QuickTime ( se Resources ) . Genstarte programmet . Den forvansket video skulle nu spille korrekt .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan du installerer et pc266 på en pc 133 bundkort 

Kommentarer

Code:
change