hvordan man kan omgå systemet password i dell bios

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-29

Den grundlæggende input /output -system ( BIOS ) er det program din Dell-computer processor bruger til at starte , når du tænder for den . Indstilling af et system adgangskode i BIOS er en måde at sikre din computer mod ubudne gæster , men du kan ende op låse dig selv ud , hvis du glemmer adgangskoden . Du måske tror det kræver en dyr reparation eller anden form for " computer låsesmed . " Heldigvis er alle computere har en nem at bruge funktionen til at omgå denne adgangskode. Selv om det indebærer at åbne systemet , metoden permanent sletter password , så du kan få adgang til dine filer eller sætte en ny én.

Du skal bruge:
Lille flad skruetrækker


1
Sluk Dell-computer . . Tag strømkablet , enhver ydre enheder eller netværkskort . Holde tænd /sluk -knappen i flere sekunder for at aflade evt elektricitet stadig inde i computeren .
2 .
Åbn computeren . Nogle Dell -systemer har et panel på venstre side af den computer, du skal fjerne . Skub håndtaget på bagsiden af computeren ned , greb panelet og trække det væk .

Andre Dells har enten en knap i nærheden bageste venstre af computeren , skal du skub i , eller to knapper , en på toppen og en anden på bagsiden af computeren. På disse modeller , tryk på knappen eller knapper i og træk opad . Dette opdeler computer åben fra en central hængsel til at give adgang til interne komponenter .
3 .
lirke CMOS-batteriet med en lille flad skruetrækker . Indsæt skruetrækker i batteriet soklen og skub forsigtigt ned . Den nøjagtige placering af batteriet varierer fra Dell til Dell , men den er placeret på bundkortet . Sølvet Batteriet er rund .

Sæt batteriet tilbage i holderen efter ca 30 minutter . Fjernelse af batteriet fratager bundkortet af elektricitet og nulstiller BIOS , fjerne systemets adgangskode.
4 .
Sæt dækslet eller skubbe nedad for at lukke computeren , afhængig af de trin , du tog for at åbne den . Sæt alle kabler ind igen nu!


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan man kan opdage det samlede SDRAM 

Kommentarer

Code:
change