hvordan man kan opgradere en Intel Celeron 2,53 GHz til en dual core

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-30

Intel Celeron -processor er designet til dels at fremme væksten i pc- salg og tilgængelighed på den holistiske skala . Processoren er i stand til drastisk at reducere den prisseddel på holistisk edb -systemer . Desværre Celeron er et godt eksempel for at få hvad man betaler for , med hensyn til high -end performance . Når du er fortrolig med , hvordan man bruger en pc , kan du måske være interesseret i at øge pc'ens arbejdsbyrde formåen. Videospil , fotoredigering , videoredigering og medier udarbejdelse tendens til at kræve tungere brugen ud af processoren. Heldigvis kan du opgradere din processor i stedet for at købe et helt nyt system

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
. Antistatisk handsker .
Grounded arbejde overflade .
Kompatible Intel -processor .
Nyt bundkort ( hvis den nuværende bundkort ikke understøtter opgradering ) .
Desktop-pc ( ingen laptops ) .
Needle-næse tænger .

Opgradering en processor på den samme bundkort


1 .
Tænd din pc og fjern alle ledninger og remedier .

2 .
Flyt din pc til en jordet arbejde overflade . Brug en skruetrækker til at skrue sagen bindinger for at fjerne skallen af pc'en .
3 .
Brug den håndbog, der hører til dit bundkort og find Intel Celeron -processor . Celeron processorer ikke er udstyret med varme dræn eller fans , men du vil stadig nødt til at fjerne den chip ud af stikkontakten . Hvis du tidligere har installeret en ventilator , skal du fjerne strømkilden ledningen fra bundkortet .
4 .
Brug nålen-næse tænger til at fjerne tilbageholdelsen klippet .
5 .
Løft håndtaget for at frigøre låsen for chippen . Fjern chippen ud af stikkontakten .
6 .
Sæt den nye processor i soklen , og brug håndtaget til sikkert at fastgøre det . Rekonstruere sagen og starte op din pc .

Udskiftning af en processor og bundkort


1 .
Fjern sagen shell til PC .
2 .
Brug skruetrækker til at løsne skruerne på bundkortet , at pin det til sagen .
3 .
Overfør alle remedier med undtagelse af Intel Celeron -processor til din nye bundkort . Sørg for at overføre strømforsyningen , hvis din nye bundkort ikke kom med medfølgende én.
4 .
Installer den nye Intel processor på chippen stikket sidder på nye bundkort . Fastgør håndtaget for at beskytte stikket fra bevæger sig, og tilslut netledningen , hvis der er en varmeveksler og /eller fan på din nye processor .
5 .
Genopbygning af skallen og boot op på pc'en.

gode råd og advarsler


 • Se bundkortets manual for at kontrollere, om kompatible chip sæt . Hvis du har brug for et nyt bundkort , forskning i tilpasning chips til kompatibilitet . Alle bundkort manualer afsløre disse oplysninger.
 • Bær din antistatiske handsker , når du arbejder på hardware på din PC .


 • Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:OptiPlex 330 bundkort specifikationer   

  Kommentarer

  Code:
  change