hvordan man kan reparere bærbare fm jack

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-05

Notebooks eller bærbare computere får strøm fra batteriet og AC /DC adapter. De fleste bærbare batterier kan kun holde en afgift op til tre timer uden strøm fra ledningen . Indimellem kan DC indgangsstikket blive beskadiget , hvis nogen snublede i ledningen eller gennem den konstante fjernelse af ledningen fra computeren . Hvis dette sker , og du skal reparere stikket , kan du gøre det med et par værktøjer i omkring to timer tid

Du skal bruge: .
Glue
Stjerneskruetrækker.


1 .
Flip over den bærbare og anbring den med forsiden nedad . Fjern skruerne fra bunden tilfældet med den passende type skruetrækker . Træk dækslet og placere skruerne på et sikkert sted til senere .
2 .
Løsn og fjern skruerne , der holder harddisken kabinettet med en skruetrækker . Træk kabinettet , når skruerne er ude .
3 .
Skub håndtaget til en side på batteridækslet i bunden af den bærbare computer for at åbne den .
4 .
frigør computerskærmen , og træk forsigtigt notebook skærmen væk fra resten af den bærbare computer . Efterlad ledningerne intakt . Indstil skærmen ved siden af computeren
5
Fit spidsen af en flad skruetrækker ind i rillen i højre side af den bærbare computer-. lidt over tastaturet . Tryk ned på håndtaget til at løfte kanten af tastaturet falsen . Træk ringen og der er afsat på et sikkert sted .
6 .
Tag skruer tastaturet med en skruetrækker, og træk den ud . Frigør bånd , der forbinder tastaturet til den bærbare computer bundkort .
7 .
Find metal -stikket på bundkortet , der er sluttet til strømstikket på siden . Sæt stikket tilbage i hullerne det passer ind på bundkortet og lim det, så det ikke høste igen .
8 .
Placer den bærbare dele sammen igen i den modsatte rækkefølge, du afmonteret det .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan man kan optage med firepod 

Kommentarer

Code:
change