hvordan man kan reparere lydstyrken på dell bordhøjttalere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-31

Dell desktop højttalere er en uundværlig computer tilbehør for nogle brugere , meget gerne en skærm eller dvd -drev , og problemer med lydstyrken er en ulempe . Ud over talerne , genererer computeren lyd via et lydkort på bundkortet og volumen software i operativsystemet. Fejlfinding af problemer med lydstyrken kan kræve , at du tjekker de to aspekter, og andre som en potentiel kilde til problemet . Hvis Dell desktop højttalerne er tilsluttet til en Windows-baseret pc , kan du køre en lyd Fejlfindingsfunktion til automatisk at detektere og reparere volumen problemer .
1 .
Åbn en Internet browser eller tryk på " Ctrl " og " N " samtidigt på tastaturet .

2 .
Naviger til Microsofts webside til fejlfinding lyd og lyd , " diagnosticere og reparere Afspilning af lyd Problemer automatisk " ( se link i indtægter).
3 .

Klik på " Run Now " knappen ud for " diagnosticere og løse Afspilning af lyd Issues . "
4 .
Klik på " Fortsæt " eller " Tillad " for at tillade lyden Fejlfindingsfunktion til at begynde at diagnosticere og reparere for lyden på computeren , herunder Dell højttalerne . Monitor skærmen , indtil en meddelelse viser angiver , at processen var vellykket , og er komplet . Følg vejledningen , der vises på skærmen .

gode råd og advarsler


  • Hvis fejlfindingen ikke løbe fra webside , skal du måske klikke på " Gem som " i pop-up dialogboks , og gem nytte i forhold til computerens harddisk . Derefter skal du dobbeltklikke på filen fra harddisken til at fortsætte med at bruge fejlfinding.


  • Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan man opbygger en Core i7 system     

    Kommentarer

    Code:
    change