hvordan man kan rulle uden trackball

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-29

Mange edb-produkter i dag omfatter en trackball i deres design for bruger navigation . En trackball er en markør-kontrollerende funktion mest almindeligt anvendte på smartphones . En fælles ulempe ved den trackball er , at det ofte går i stykker, falder ud eller bliver helt afvisende. Afhængigt af den enhed, du bruger , rulle rundt kunne helt sikkert være svært . Men , hvis enheden er en BlackBerry , der er et par måder at rulle uden brug af trackball

Du skal bruge: .
Smartphone -enhed


1 . .
Sluk " Ring op fra startskærmbilledet "i enheden for nem adgang til applikationer . Ved at slukke denne mulighed , så du brugen af genveje . Gå til din telefon skal du klikke på BlackBerry -ikonet , vælg bogstavet O for optioner og klik på " Enter " tasten . Tryk på " Enter " tasten igen for Generelle indstillinger . Fortsæt til trykke på "Enter " tasten , indtil du når til " Ring op fra startskærmen . " Trykke på mellemrumstasten for at skifte til " Nej " valgmulighed . Du kan nu komme til anvendelsen af dit valg uden at bruge trackball . .
2
Følg de anførte genveje når det er nødvendigt :

" M "-Beskeder
" B "-Browser
" N "-Blackberry Messenger
" V "-Gemte beskeder
" C "-Skriv

" L "-. Kalender
3
Hit the " T "for at rulle op til dine nyeste indlæg og klik på " B " for at nå bunden (slut) af dine beskeder når den er i message . Det du gerne vil rulle gennem dine beskeder ¨¦n for ¨¦n ved at trykke på "rummet bar " -tasten. På mellemrums-tasten fungerer også , når du browser via en web -side.


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:Hvordan kan jeg programmere en hp 6100 deskjet ? 

Kommentarer

Code:
change