hvordan man kan scanne tekstdokumenter

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-19

En hurtig måde at indtaste tekst dokumenter i en computer er at bruge en scanner . Scannere lave en nøjagtig digital kopi af en fysisk dokument ved at tage en " foto " af dokumentet og digitalisering det . Når et dokument er scannet , kan det være manipuleres , overføres eller e-mailes . Windows-operativsystemet har en " Windows Fax og scanning " værktøj, som strømliner processen med scanning af et dokument i en computer
1 .
Slut scanneren til computeren . Sæt tilslutningsledning i en åben port på computeren . De fleste scannere bruge USB -interface for tilslutning til computere . Windows vil automatisk genkende scanneren og installere den.
2 .
Placer tekst dokument på scannerens bakken , og klik derefter på " Start " og " Alle programmer ". Klik på " Windows Fax og scanning "fra listen . Windows Fax og scanning programvindue åbnes .
3 .
Klik på " Scan "-fanen nederst i venstre rude af vinduet. Klik på " Ny scanning " fra menulinjen . New Scan i dialogboksen åbnes .
4 .
Klik på " Profil List ", og klik derefter på "Dokumenter ". Klik på " Preview " knappen for at se , hvordan teksten dokument vil se ud, når det er scannet . Klik på " Scan " for at scanne dokumentet . Når dokumentet er færdig med at scanne , vil det være tilgængeligt på systemet .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan man kan reparere en Lotus 1-2-3 fil 

Kommentarer

Code:
change