hvordan man kan skubbe en mini video disc

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-26

Mini video -diske kan holde den samme mængde oplysninger som normal størrelse diske , selv om de er en del af den størrelse . Nogle mini -diske er runde , mens andre er formet som visitkort eller hockey rinks . Da mini -diske fungerer på samme måde som almindelige diske , spiller dem på din computer fungerer nøjagtig det samme-så længe din computer har en skubbe bakke . Hvis du har en bærbar computer uden en skubbe bakken , er det bedst ikke at sætte en mini video disc inde i sin slitted diskdrev , fordi det vil går i stå . Hvis det ikke går i stå , tage din bærbare computer til en reparatør
1 .
Klik på " Start " knappen på din stationære computer . Klik på " Denne Computer " fra mulighederne .
2 .
Find mini-disc i drevet under " Enheder til flytbare medier " . Højreklik disksymbolet , og rul ned til " Skub ud " . Klik på " Skub ud " og vente på diskdrevet til at frigive disken .
3 .
Kontakt et firma , der specialiserer sig i bærbare computer service , hvis du har lagt de mini-disk i en laptop , hvis drevet ikke har en skubbe caddie for diske . Placere en mini-disc inde i en slidset drev i enhver laptop vil resultere i disken til at sidde fast , og kræver en service aftale for at hente .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan man kan scanne med en hk 4120 

Kommentarer

Code:
change