hvordan man opbygger en Core i7 system

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-31

Intels nyeste og bedste processor , Core i7 , er den hurtigste computer Processing Unit ( CPU ) i oktober 2010. Den hurtigste individuelle Intel-processor er Intel i7-980X , som også kaldes Core i9 , og det er en 6- kerne, 32nm processor . Opbygning af et system , der bruger en Core i7 processor vil i høj grad øge behandlingen hastigheden på din computer , hvilket betyder, at du vil være i stand til at køre programmer hurtigere , se højere billedkvalitet uden forsinkelse , og spille spil på meget højt frame rates og beslutninger . For at færdiggøre denne proces , skal du bruge manualer til bundkortet og computerens kabinet til at lære , når visse stikkontakter og havne er placeret

Du skal bruge: .
Core i7 CPU
Bundkort .
RAM .
Harddisk .
Optiske drev.
Strømforsyning ( PSU ) .
Computer sag ( helst ATX ) .
Anti-statisk armbånd .
Grafikkort .
Lydkort .


1 .
Løft Core i7 CPU ved dens kanter og sænk den ned i CPU soklen i bundkortet . Sænk stikket klemme . Løft CPU køler følger med processoren og sænk den ned i fire huller placeret i hvert hjørne af CPU soklen . Stram skruerne på CPU køler , indtil den koldere ikke wobble .
2 .
Løft RAM sticks i kanterne og er fast skubbe dem ind i RAM sokler på bundkortet . Vende tænder på hver side af RAM sokler for at holde RAM sticks på plads .
3 .
Saml grafik kort i kanterne , og læg det i x16 PCI-slot på din bundkort . Løft lydkortet og læg det i den korrekte holder på bundkortet .
4 .
Løsn skruerne for venstre sidepanel fra bagsiden af computeren sagen . Fjern sidepanelet . Placer beregne sagen på sit højre side .
5 .
Fastgør bundkortet modsætninger i de tilsvarende huller i kabinettet . Sænk bundkortet på modsætninger og fastgør skruerne til modsætninger gennem de huller på bundkortet . Sørg for, at der absolut ingen modsætninger rører bagsiden af bundkortet , da dette ville stege dit bundkort på start -up .
6 .
Placer optiske drev ind i 5,25- tommers drev bay i din computer sag . Tilslutte drevet til den tilsvarende port på bundkortet via det medfølgende kabel med det optiske drev , der er mest sandsynligt en SATA kabel . Placer harddisken ind i 3,5- tommers drev bugter og forbinde den til bundkortet på computeren med det rigtige kabel , mest sandsynligt SATA .
7 .
Tilslut strømforsyningen til computeren sag , og fastgør det til rammen med de medfølgende skruer med PSU . Tilslut 24- pin strømkabel til 24- bens stik på bundkortet . Tilslut PSU kabler til harddisk , optisk drev , og alle andre hardware på din computer , der kræver en ekstra strømkabel . De fleste bundkort vil også have en ekstra 8- pin stik til CPU'en .
8 .
Sæt sidepanel på computeren sagen . Fastgør ledningen til PSU fra bagsiden af computeren og vend magt skifte til det lukkede kredsløb symbolet " | ". Tryk på power -knappen på din computer for at tænde din Core i7 system . Indsæt et operativsystem efter eget valg i det optiske disk drev , såsom Linux , Windows , Apple , eller BSD og installere det på dit system .

gode råd og advarsler


 • Læs via din bundkort og computer for manuel at lære, hvor hver havn og stik er placeret .
 • Vælg et rum uden gulvtæppe gulv til at samle din computer i. Sæt dit bundkort på en hård overflade , såsom en bordplade .
 • Før du køber en computer dele , sørg for at de er forenelige med hinanden . For eksempel ikke købe en dobbelt CPU EATX bundkort til en almindelig ATX sag eller et bundkort , der ikke har en sokkel , der passer til Core i7 processor .


 • Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan du opgraderer video ram i en bærbar   

  Kommentarer

  Code:
  change