hvordan man opbygger et batteri pack til en PowerBook G4

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-08

Apple fremstillet sin PowerBook G4 bærbare computere mellem 2001 og 2006 . PowerBook G4 var en populær model , men hvis du har en det er sandsynligt, at du har haft til at udskifte batteriet mindst én gang-og batterierne er ikke billige . Opbygning af dit eget eksternt batteri pack til PowerBook G4 er mere omkostningseffektiv og tager kun et par timer eller derunder . Brug lithium polymer ( LiPo ) batterier , kabling i serie . De er lette og holdbare , og hvert batteri producerer 3,7 volt

Du skal bruge: .
Tre LiPo batterier .
Strømstik .
AWG 16 ledning .
Elektrisk isolerende tape .
Kniv .
Afisoleringstænger .
Loddekolbe .
Lodde .


1 .
Find ud af antallet af volt kræves for at betjene din PowerBook G4 , før du forsøger at opbygge et batteri . Indgangsspændingen er mærket på bagsiden af den bærbare . De er som regel omkring 11 volt , så du har brug for tre LiPo batterier . Ledninger i serie kombinerer spændingen fra hver batteri, så tre 3,7 volt LiPo batterier producerer 11,1 volt .
2 .
Sæt din tre LiPo batterier på en plan overflade med terminalerne skiftevis . Du skal have to positive og en negativ i den ene ende , og to negative og en positiv i den anden ende .
3 .
Mærk batterierne en gennem tre . Wrap elektrisk isolerende tape omkring dem til at danne en ekstern batteripakke til PowerBook G4 .
4 .
Klip fire bånd af AWG 16 ledning ved hjælp af en kniv . Fjern ¼ tommer plastbeklaedning ved udgangen af hver ledning bånd , ved hjælp af wire strippere eller en kniv , for at afdække den kobber metaltråd . Lav to strimler længe nok til at nå mellem batteriet og PowerBook G4 , de to andre kun behøver at knytte til batteriets poler , så de kan være kort
5
Mærk et . lange ledning strip " + " og andre "-", så lægger den strip mærket "+ " til pluspolen på batteriet i 1 . Fastgør den anden lang strimmel mærket "- " til den negative terminal på batteriet 3 . Brug elektriske isolerende tape til at fastgøre ledningerne til terminalerne .
6 .
Sæt en kort ledning bånd til den negative terminal på batteriet 1 og lægger den modsatte ende til den positive terminal på batteriet 2 . Fastgør sidste strimmel ledning til den negative terminal på batteriet 2 og den modsatte ende til den positive terminal på batteriet 3 .
7 .
Wrap elektrisk isolerende tape rundt om hele batteriet , hvilket sikrer at terminalerne er omfattet. Sørg for, at de to lange ledninger er udsat for, da disse skal knytte til din PowerBook G4 .
8 .
Brug en passende størrelse strømstik til at forbinde batteriet til den bærbare pc . Det skal være den samme størrelse som den magt indgangsstikket på din bærbare pc . Få en strøm stik fra din lokale elektronik butik for et par dollars . Skru låget fra strømstikket . Skub dækslet over de to ledninger fra batteriet .
9 .
Tænd en loddekolbe , og lad det komme til driftstemperatur . Placer den lange ledning , mærket "+ " , for strømmen indgangsbøsninger mærket " + " . Touch wiren og terminal ved hjælp af din loddekolbe og loddetin . Tillad lodde til at smelte og pels terminalen og tråd . Fjern loddekolbe og loddetin og lad lodde størkne . Gentag processen og lægger den lange ledning mærket "- " til terminalen mærket "-" på strømstik . Lad donkraften køle og slukke for loddekolben .
10 .
Skub magt stikdækslet ned ledninger og skrue dækslet på stikket . Indsæt strømstikket i den bærbare pc 's magt indgang

gode råd og advarsler


  • Bland aldrig batterier typer i et batteri som LiPo og NiCad : . Det er potentielt farligt, da den kemiske sammensætning for de enkelte batteriet er helt anderledes , og de kemikalier ikke bør blandes.


  • Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:dell web pc specs     

    Kommentarer

    Code:
    change