hvordan man passer en HP Color LaserJet 4600 vedligeholdelsessæt

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-06

Vedligeholdelsessættet til HP Color LaserJet 4600 består af flere nemme at udskifte levere elementer til at holde printeren kører optimalt . Vedligeholdelsessættet omfatter en ny fikseringsenheden , en manuel bakke fremtræksrulle og separator , og to valser til den anden bakke . Udskiftning af disse punkter vil medvirke til at reducere papirstop og forkert indføring , samt løse spørgsmål af skygger eller toner ikke holder sig til papiret

Du skal bruge: .
Lille flad skruetrækker

<. h4 > Udskiftning og nulstiller Fuserenheden
1 .
Sluk og tag stikket ud af printeren . Lad den køle af i 15-20 minutter , før du rører Fuserenheden . Brug side håndtagene på topdækslet for at løfte topdækslet åbne og se Fuserenheden .
2 .
Find og løsne de to blå tommelfinger skruer tæt på kontrolpanelet under topdækslet at frigøre fuseren forsamling. Løft fuser lige op og ud af printeren . Installer den nye ved at sætte den lige ned og stramme de to blå fingerskruer . Luk topdækslet .
3 .
Tryk på " Check " knappen på kontrolpanelet for at åbne printeren menuen . Tryk på " Ned " pilen, indtil ordene "Sæt enheds " er markeret , og klik derefter på " Check "for at vælge det . Tryk på " Ned " pilen, indtil ordet " Nulstiller " er markeret , og klik derefter på " Check " knappen igen . Tryk på " Ned ", indtil du ser og fremhæve " Reset Supplies ", og tryk derefter på " Check " knappen . Brug " Down " pil for at rulle til " Ny Fuser Kit ", og klik på " Check " knappen , når valget er fremhævet . Endelig skal du trykke på " Down " pil , indtil " Ja " er fremhævet , og tryk på " Check "knappen for at nulstille fuseren tæller .

Udskiftning af kassetten valser


1 .

Åbn frontpanelet ved at trække det ned og mod dig for at se overførslen enhed. Træk ned på det grønne håndtag på overføringsenheden at se tonerpatroner .
2 .
Fjern hver patron ( en ad gangen) ved at tage fat på den blå håndtag på hver side og trække toner lige ud . Sæt dem til side .
3 .
Kig i området under , hvor tonerpatroner ville være , og find de to hvide indtræksvalserne . Fjern disse ved kraftigt at snuppe en og trække det op fra metal akslen. Tag den anden ud på samme måde . Installer den nye valserne ved foring op pinde på rullerne med huller i skaftet .

Udskiftning af Manuel Feed Roller og Adskillelse Pad


1 .
Træk papirbakken ud af printeren . Find de to hvide faner i de forreste hjørner på både øvre sider af papirbakken . Roter disse mod uret , mens lidt at trække op , indtil de er fri af maskinen . Du kan se et billede der viser den nøjagtige placering ved hjælp af reference links .
2 .
Fjern forsigtigt papirbakken 's forside ved at trække den venstre ende , og derefter til højre. Brug din skruetrækker til at poppe op på den blå fane placeret i bunden af rullen . Træk rullen op og ud af bakken . Brug din skruetrækker til at lirke separatoren op og ud af bakken .
3 .
Installer den nye separatoren ved samtidigt at trykke ned på begge sider af det , indtil det låses på plads . Installer den nye føderullen i bakken . Sørg for at klemme den blå fane i , så det vil låse på plads . Sæt den forreste bakke dækslet tilbage på , skal du geninstallere den hvide faner , og satte bakken ind i printeren . Sæt printeren i , magt den op og prøve.


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:Sådan foretages fejlfinding en Conexant modem 

Kommentarer

Code:
change