hvordan man vælger skifte bokse

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-09

Switch bokse er en fremragende måde at drage fordel af de funktioner, din computer har at byde på. Disse bokse skaber gateways til at få tilsluttet din computer funktioner og får arbejde organiseret af hvordan du foretrækker at arbejde . Brug disse manuel eller automatisk seriel skifte kasserne for at få hooked op til server konsol havne , modemer , routere og andre computer -enheder . Med så mange derude , er det altid en god ide at tage tid og vælge switch bokse at du vil de fleste hurtigt tilpasse sig og ofte bruger. Anvende nogle kriterier for at gøre dit valg .
1 .
Kig efter switch bokse med flere porte . Tilføj disse skifte kasserne for at have flere forbindelser til flere serielle enheder . Spare på omkostninger ved at vælge serie manuel kontakt bokse .
2 .
Vælg en audio-switch boks, hvis du ønsker at dele lyden funktioner /muligheder . Lyt til lyd fra nogen af de tilsluttede computere . Vælg en seriel switch med evnen til at hjælpe med at koordinere computere og deres routere . Altid vælge disse serielle switche , da de har hurtig skift funktioner .
3 .
Vælg seriel switch bokse med tilstrækkelig havne til at sprede sig og balance din arbejdsbyrde hele dit netværk . Få en 32- port seriel switch box bedst opnå dette .
4 .
Køb en manual seriel boksen, hvis pengene er et problem . Slut computeren til to eller flere enheder ved hjælp af disse manuelle kontakter . Skift fra A til B til at lytte til forskellige enheder og samtidig spare penge . Brug han til hunstik kabel for at fuldføre dit netværk .
5 .
Kig efter en seriel switch boks , der er let styres . Sørg for at det er let at installere med en web browser eller en terminal . Undgå den besværlige opgave at redigere filen efter fil bare for at få installationen afsluttet .
6 .
Sørg for serielle switch box har performanceovervågning . Få en switch boks, der har instant messaging og sikker chat med andre godkendte online browser -brugere til projektsamarbejde . Kig efter en switch boks, der tilbyder træning og fejlfinding af flere teknikere .
7 .
Køb en seriel switch boks , der indeholder forskellige sikkerhedsløsninger . Brug disse funktioner til at vælge din egen sikkerhed , og tilpasse den efter dine behov og præferencer .
8 .
Tjek listen over funktioner for feltet for at sikre, at det er dobbelt port LAN -porte for failover backup . Vær sikker på at lede efter udvidet hukommelse til at rumme skovhugst og event opbevaring . Tillad for opbevaring af alle hændelser, der kan være sket uden at være tilsluttet til kassen .

gode råd og advarsler


 • Skifter bokse kan virkelig sætte skub i en hjemmebiograf præstation .
 • Omskifterboks installationen er en avanceret procedure for erfarne techs .


 • Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:acer 3680 specifikationer   

  Kommentarer

  Code:
  change