hvordan man wire skærmkablerne

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-16

Wire skærmkabler fra et par grundlæggende elektronik forsyninger . Reparere et beskadiget kabel ved lodning et nyt bindeled på enden af det . Brug kablerne for at skabe en udvidet skærmkablet , fabrikere en kortere kabel for at rydde op nogle af de rod under et bord eller design en brugerdefineret længde kabel, der matcher miljøet. VGA standarder giver mulighed for op til 15 meter kabel uden behov for specialiserede grafikkort eller en række fyldstoffer

Du skal bruge: .
Wire kuttere
Afisoleringstænger .
9- leder eller 15- leder kabel .
9-benet eller HDD 15- bens D-sub lodde type stik .
Elektronisk loddekolbe med stander .
60/40 tin /bly lodninger .
Hjælpende hænder lodning støtte .
D-sub emhætter .


1 .
Klip kablet til den ønskede længde .
2 .
Strip en centimeter af udvendige isolering fra hver ende af kablet . Strip en fjerdedel tomme af isolering fra hver leder .
3 .
Monter D -sub -stik i den hjælpende hænder klippet eller på anden måde sikre den i stand til at gøre det let lodning og at holde det på plads .
4 .
Indsæt en enkelt leder dybt ind i et af pin huller i midten af stikket . Påfør det varme loddekolben til dirigent . Varme i omkring et sekund , før der er toppen af loddetin . Tillad lodde til at smelte ind i hullet til stiften og at bare fylde hullet uden at gå over . Fjern loddekolbe og lodde , og tillad forbindelsen til at størkne . Test forbindelsen ved at trække forsigtigt på dirigenten til at sikre, at det er sikret i stiften . Fjern eventuel overskydende loddemetal , der kunne kortslutte andre nærliggende ben .
5 .
Lod hver af de resterende ledere i de øvrige pin huller på stikket .
6 .
Monter den anden D-sub -stik og gentag lodning procedure for hver leder . Bruger nøjagtigt samme ledning til hver pin ved at følge farvekoderne på ledningerne . Pin 1 på hver ende af kablet skal forbindes af en enkelt leder , som skal hver af de øvrige stifter , at danne en straight via tilslutning .
7 .
Vedhæft en beskyttende hætte på hver ende af kablet .

gode råd og advarsler


 • VGA og SVGA -skærme er de mest almindelige typer . De bruger mandlig HDD -15 D -sub- stik i hver ende af kablet . Andre stilarter skærme kan kræve forskellige stik til kabler .
 • Vær forsigtig, når lodning for at undgå forbrændinger eller brand fra den varme loddekolben . Indånd ikke dampe fra lodning . Undgå at bruge stort varme til ledere eller til stikkene at forhindre, at isolering fra smeltende . Undgå at bruge stort lodde til de forbindelser , der kan resultere i kortslutning i kablet under brug .


 • Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:former for styring , der anvendes på robotter   

  Kommentarer

  Code:
  change