processor opgradering værktøjer

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-14

Opgradering af processoren på din computer ikke nødvendigvis kræve en væsentlig investering i værktøjer . Det er sandsynligt, at du vil være i stand til at fuldføre handlingen med noget mere end de elementer, der ligger omkring dit hjem . Planlægger at bruge mindst 30 til 45 minutter at udfylde opgraderingen .

stjerneskruetrækker

en stjerneskruetrækker er det første værktøj , du bliver nødt til at opgradere dit system processor . Dette giver dig mulighed for at fjerne skruerne på bagsiden af din computer sag at få adgang til dele deri . Derudover giver det dig mulighed for at fjerne bundkortet fra tilfældet at frigive varme-sink klemmer fra den anden side af brættet .

Needle-næse tænger

Needle-næse tænger er ikke altid nødvendigt , men de gør opgaven meget lettere . Ved hjælp af disse , kan du klemme fastholdende klemmer på den anden side af bundkortet sammen , så du kan fjerne køleprofil fra toppen af processor enhed . Du kan udføre denne operation med noget mere end fingrene , men hvis du har store eller klodsede hænder , holde sig til den tang .

Anti-statisk håndledsremmen

En anti-statisk håndledsstrop forhindrer statisk elektricitet fra opbygge i kroppen , forebygge en uheldig udledning , der potentielt kan kortslutte elektriske komponenter i din sag . Det er heller ikke helt nødvendigt , da du blot kan gøre til en vane at grundstødningen dig selv ved at røre metal i sagen , før du håndterer elektronik , men dette giver en idiotsikker metode, hvis du ikke er fortrolig tillidsfuld selv at huske .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan du kan genbruge en Office Depot tonerpatron 

Kommentarer

Code:
change