sony tx690p specifikationer

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-18

Sony VAIO TX690P bærbare vejer kun 2. 76 pounds med standard batteri , og har en LCD- skærm , der er mindre end en tomme tyk . Med sin carbon-fiber kabinet , er denne bærbar beregnet til mobilitet . Og dens standard-og valgfrie programmer er beregnet til underholdning-og medie- centrerede brugerne .

Processor

Sony VAIO TX690P laptop har en Intel Pentium M processor med ultra-lav spænding . Denne processor har en hastighed på 1,20 gigahertz med 2 MB L2- cache .En computer er central processing unit 's ( CPU 's ) hastighed måles i megahertz ( MHz ) . Hvis dens hastighed er 1 MHz , er det fordi det kan udrette millioner cyklusser af CPU på ét sekund. Nyere computere ofte udtryk CPU hastighed i gigahertz ( GHz ) , eller en milliard cyklusser per sekund .Din computers cache er en mindre , hurtigere type hukommelse, der bruges af computerens CPU . Det gemmer kopier af ofte anvendte data i computerens vigtigste hukommelsen, så computeren kan få adgang til den hurtigere . Jo større cache , desto hurtigere vil computeren fungerer .

Display

Denne laptop er bygget med en 11,1-tommer WXGA skærm med XBRITE teknologi og en opløsning på 1366 x 768 pixels . En højere opløsning giver en bedre og mere detaljeret billede . Wide Video Graphics Array ( WXGA ) er en fælles beslutning for LCD -enheder , der viser en opløsning med en pixel højde på mindst 480 og en pixel bredde på mindst 800 mm.

harddisk og hukommelse

Det TX690P har en 60 gigabyte ( GB ) harddisk , der arbejder ved 4. 200 omdr. /min . Det har 1,5 GB PC2 -3200 hukommelse ved 400MHz .

Andre specifikationer

Det TX690P har en Intel Graphics Media Accelerator 900 grafikkort og en integreret trådløs WAN ( Wide Area Network ) , der har adgang til Cingular Wireless nationale EDGE -netværk med SmartWi teknologi . Dens 82- tangenter har en 1,7 mm slaglængde og en 17 mm deling . Det har et lithium- ion- batteri med en anslået batterilevetid på 4,0 til 7,5 timer.


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan du kan genbruge kompostkværne 

Kommentarer

Code:
change