ting at kigge efter i en fladskærm pc skærm

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-12

De fleste af de oplysninger, en bruger modtager fra en computer som skrivemaskine information , billeder og video vises ved hjælp af en skærm , hvilket gør skærmen en meget vigtig komponent af edb-systemet . Flydende krystaldisplay ( LCD ) teknologi er populært for computerskærme , da LCD -skærme er tynde og klarer sig godt i høje lysforhold . Hvis du planlægger at købe en fladskærm LCD display der er flere overvejelser du skal huske på .

skærmstørrelse og Native Resolution

Skærmstørrelse er en af de vigtigste overvejelser, når de skal vælge en computerskærm . Du bør have en idé om den plads du har til rådighed for skærmen og de programmer, du vil køre på computeren , før du samler en skærm . Hvis du har begrænset plads , skal du måske en skærm, der er 17 inches eller mindre , mens en større plads på skrivebordet måske kunne håndtere en skærm i 20 til 24 tommer rækkevidde . Hvis du planlægger at bruge computeren til multimedie underholdning, som f. eks se videoer og spille computerspil , kan du drage fordel af en større skærm .native opløsning på en skærm er den beslutning , der vil se bedst på skærmen , som er bestemt af antallet af pixels . Den native opløsning er den øvre grænse for skærmens opløsning , og du kan indstille lavere opløsninger end native opløsning , men ikke højere opløsninger

forholdet mellem højde og bredde

Det aspekt ratio på en skærm er forholdet mellem højden . og bredde af skærmen . Standard -skærme har et skærmformat på 4:3 , mens wide screen skærme har skærmformaterne 16:10 eller 16:9 . Wide screen -teknologi har vundet bred accept i det seneste årti , og hvis din computer er i stand til at vise i en bred skærmformat , kan du få mere ud af din erfaring med en bred skærm skærm .

Vinkel

Den betragtningsvinkel på en skærm er, hvor langt man kan stå fra at være direkte foran , hvis det samtidig være i stand til at se billeder på skærmen. LDC skærme har typisk dårlig betragtningsvinkler forhold til det gamle billedrør skærme . Hvis du kun planlægger at bruge skærmen til personlig brug , kan betragtningsvinklen ikke noget for dig . Hvis du planlægger at bruge skærmen til visning videoer og præsentationer med grupper , højere betragtningsvinkler kan være vigtige .

Video Indgange

Den videotilslutninger tilgængelige på skærmen , er en anden vigtig faktor . Hvis skærmen ikke har en videoindgang , der er kompatibel med din pc , vil du ikke være i stand til at bruge det . De fleste computerskærme har VGA -indgang , men du måske ønsker at bruge HDMI eller DVI .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan man kan opgradere cpu af en dell D610 

Kommentarer

Code:
change