tips til qwerty tastatur maskinskrivning

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-11

Den QWERTY tastatur , som får sit navn fra retningen af bogstaver, startende i øverste venstre hjørne af tastaturet , er den standard tastatur , der anvendes til at skrive på computere . At lære at skrive effektivt med QWERTY tastatur er en væsentlig computing færdighed , som er vigtigt i uddannelse og på arbejdspladsen.

Brug Hjem Row

"Hjem rækken " beskriver den mest effektive side placering for at skrive på et almindeligt tastatur . Mange nye maskinskrivere se ned på tastaturet og brug af pegefingeren til at skrive hver tast . Denne metode kaldes " jagt og Peck " , og mens det kan være moderat effektivt for de nye til keyboarding , opnå ægte keyboarding færdighed kræver brug af alle fingre til at skrive . Til at påtage sig hjem rækken position , skal du placere fingrene på venstre hånd på en , s , d og f nøgler og fingrene på højre hånd på j , k , l og ; nøgler . Fra denne position , vil tommelfingrene hvile på mellemrumstasten og den lille fingre vil være rustet til at nå ned til " Shift " tasterne på begge sider til at skrive store bogstaver .

se på skærmen

Du kan lære at skrive effektivt er det vigtigt ikke at se på tastaturet, mens du skriver . Når du først lære , vil nogle se på skærmen være naturlig , men prøv at skrive fra hukommelsen så meget som muligt . Skrive i et mørkt rum eller med en tynd dække over de taster, kan hjælpe dig praksis at skrive uden at kigge på tasterne .

Lær tastaturgenveje

Key shortcuts er en kombination af taster , der udfører bestemte handlinger på computeren . Genvejstaster er normalt hurtige måder at udføre kommandoer uden at skulle tage en hånd væk fra tastaturet og bruge musen til at vælge den samme mulighed. Eksempler på almindelige genvejstaster holder nede "Control "-tasten og trykke på " S "for at gemme en fil, og holde " Control " -tasten nede og trykke på " P " for at udskrive en fil . Et andet vigtigt sæt af centrale kommandoer er at kopiere og indsætte , og du kan holde " Control " og tryk på " C " for at kopiere en markeret stykke tekst og derefter holde " Control " og tryk på " V " for at kopiere teksten til en ny placering <. h2 > Sid i en behagelig stilling Hvis du sidder ved et tastatur til en lang periode , dårlige arbejdsstillinger og ergonomi kan forårsage rygsmerter , håndled smerter og andre problemer . Sidde oprejst på tastaturet med fødderne fladt på gulvet . Monitoren bør placeres , så dit hoved er plan og ser lige frem .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:ibm thinkpad 380xg specifikationer 

Kommentarer

Code:
change