top computer højttalermærker

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-17

For computerspillere , lydentusiaster , musikere og filmskabere , betydningen af en top -of-the- line computer højttaler kan overdrives ikke være. Flere af høj kvalitet mærker tilbyde højttalere , der er så godt som man kunne finde i en home entertainment system . Sådanne højttalere til rådighed for en række priser til at passe næsten ethvert budget .

Bose

Siden starten i 1964 , har Bose været kendt for at producere nogle af de bedste højttalere i branchen og tilbyder lydentusiaster uden budgetmæssige begrænsninger top -of-the- line udstyr til alle deres lytte behov. I 1994 tilbød Bose sin første computer højttaleren, MediaMate . Designet til at give den bedste lyd , mens optage en minimal mængde plads , taleren var en succes indtil den blev erstattet i 2005 af Companion 2 -serien. Dag , Bose tilbyder Companion 5 højttaler serien, som udnytter din computers USB- drev til at producere state-of- the- art 5,1 surround sound.

Altec Lansing

Altec Lansing har været en bil og kontor stereoanlæg producent siden 1948 , men det er bedst kendt for sin computer-baserede produkter . Gennem partnerskaber med Dell , Hewlett-Packard og Gateway-computeren brands , har Altec Lansing formået at samle en fordel i computeren højttaler på markedet , bliver de facto valg for mange forbrugere . Dens højttalere er kendt for deres kompakte størrelse og store lyd , og sælges ofte med færdigpakkede software, der giver dig mulighed for at tilpasse den måde, dine højttalere til at lyde på din computer . Dag , Altec Lansing giver højttalere til computere samt enheder, der er kompatible med Apple 's iPod linje .

Creative Technologies

blev grundlagt i 1981 i Singapore , Creative Technologies ind på pc- markedet i 1988 med oprettelsen af sin Sound Blaster lydkort , som nu er blevet standard for PC-lyden chips . Siden da , har Creative udgivet talrige computerens højttalere , der udnytter den Sound Blaster kortet , hver designet til at appellere til en bestemt demografisk . Dens Gigaworks T40 -serien er rettet mod musikelskere , mens GigaWorks ProGamer gearet til seriøse gamere .

Logitech

Siden 1981 har Logitech været på forkant med flere computing hardware tendenser . Sin serie af højttalere tendens til at læne sig mod de mere budget-bevidste , samtidig med at den overordnede lyd, hardcore tørster . Tilbyder alt fra trådløse højttalere til sin top -of-the- line 5,1 surround Z506 -højttalere , Logitech er perfekt til dem, der søger en stor højttaler , der ikke vil sætte et hul i deres tegnebog . Logitech tilbyder også flere iPod-kompatibel højttaler valg , samt et bredt sortiment af hovedtelefoner .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:som processorer vil arbejde i eMachines t3104 ? 

Kommentarer

Code:
change