Hvor meget energi en smartboard bruge ?

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-25

Smart Boards , som enhver anden computer komponenter , bruger energi . Med prisen på elektricitet skyhøje og ressourcer som olie svindende , er energiforbruget blevet et stort problem for mange mennesker. Strømforbrug kan beregnes ved hjælp af et par simple formler , afhængigt af de foreliggende oplysninger

Du skal bruge: .
Regnemaskine eller pen og papir


1

Bestem watt anvendes af Smart Board . Dette er normalt placeret enten på bagsiden af enheden eller i manualen . Der henvises til Tips afsnit, hvis watt ikke står på listen .
2 .
Multiplicer watt med antallet af timer om dagen enheden bruges . ( Watts x Timer pr dag )
3 .
Multiplicer produktet af effekt og timer om dagen med antallet af dage enheden bruges året . ( Watts x Timer pr dag x dage anvendes om året )
4 .
Opdel resultatet af ( watt x Timer pr dag x dage anvendes om året ) med 1000 . Dette giver dig det samlede elforbrug pr år i kWh . Den anvendte formel er : ( watt x Timer pr dag x dage om året ) ¡Â 1000=kWh
5 .
Brug watt er fastsat i Smart Board spec ark , en gennemsnitlig fire timers brug om dagen , og en spekuleret 100 dage i brugen , og ligningen udspiller sig således :
( [ 1,5 watt x 4 timer] x 100 dage) ÷ 1000=kWh om året
( [ 1,5 watt x 4 timer] )=6 watt-timer om dagen
( 6 Wh x 100 dage)=600 watt-timer pr år
600 watt-timer ÷ 1000=0,6 kWh pr år

gode råd og advarsler


 • watt anført i specifikationerne for 680 er 1 . 5 , og dette antal synes at være den samme over linjen af Smart Boards .
 • Hvis watt ikke findes på listen , kan du bestemme den ved hjælp af spænding og strøm uafgjort , er opført i ampere . Formlen er ( ampere x spænding ) .
 • Hvis den aktuelle uafgjort ikke er anført, bliver du nødt til at bruge et amperemeter til at finde den. Amperemetre kan købes i de fleste elektronik butikker .
 • Hvis enheden er tilsluttet , er det sandsynligvis stadig tegning magt . Brug en strømskinne 's switch eller afmontere enheden til at stoppe denne dræn .


 • Previous:nothing Next:hp 8550 specifikationer   

  Kommentarer

  Code:
  change