Hvordan opgraderer jeg sony rx550 til USB 2,0 belkin ?

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-21

Sony Rx550 er en Windows- baseret desktop computer , der kører en tidligere version af Windows XP . Computeren ikke kommer med flere USB- tilslutninger , men alle er USB 1,1 . Hvis du ønsker at opgradere udstyret til en hurtigere USB 2,0 , er det muligt direkte at installere en Belkin USB 2,0 forbindelse kort internt på den stationære computer

Du skal bruge: .
Phillips skruetrækker
Driver installations-cd'en .


1 .
Power ned Sony edb-system , så fjern kablerne fra bagsiden af tårnet .
2 .
Skru Phillips skruer langs bagsiden af computeren , og skub derefter åbne computerens kabinet . Langs bagsiden af computeren er flere PCI- kort slots . Disse er slots , så du kan installere yderligere hardware i computeren .
3 .
Skub Belkin USB 2,0 -kortet i en af de tilgængelige tilslutninger . Tryk ned på den lille , plastik låse , beliggende på hver side af forbindelsen havnen , for at låse kortet på plads .
4 .
Luk computerens kabinet , stram Phillips skruer og plug alle kabler tilbage i Sony tårnet . Tænd computeren og vent til det system til at starte helt op .
5 .
Indsæt driver installations-cd'en i diskdrevet , så vent til installationsguiden for at indlæse på skærmen . Accepter slutbrugeren aftale , følg derefter anvisningerne for at installere driveren . Genstart computeren for installation kan træde i kraft .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan man kan overclocke en Pentium 4 Northwood 1800a cpu 

Kommentarer

Code:
change