IPAD alternativer

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-09

Den IPAD er en ny enhed udgivet af Apple i 2010 som en tablet computer , bygge bro over kløften mellem den bærbare computer og smart telefon . Det giver mulighed for at surfe på internettet , bruge den som en eReader , få e-mail kommunikation , bruge den som et kamera , og brug de tusindvis af brugerdefinerede programmer tilgængelige fra Apple Application Store . Brugere ikke ønsker at købe en iPad kan finde en række lignende alternativer på markedet .

Samsung Galaxy Tab

Samsung Galaxy fane er mindre end IPAD og en god mulighed for dem , der finder IPAD uhåndterlig. Den har en 7 tommer skærm , og enheden er 7,5 inches lang , 4,7 inches lang og 0,5 inches tyk . Det kan være holdt i den ene hånd og bruges i transit.

WePad

Den WePad er et alternativ til den IPAD med en Linux kerne og adgang til Android Marketplace . Det kommer med et webcam , to USB- porte , adgang til et program butik , arbejder med alle eBook formater og har en større skærm end IPAD , desuden understøtter Flash .

Entourage EDGE dualbook

Entourage kant dualbook er meget forskellige i udseende fra IPAD , med to skærme fastgjort på et hængsel , som også indeholder en højttaler . Det kombinerer funktioner en E-Reader og programmet Notesblok , med internetforbindelse og en lang batterilevetid . De to skærme er integreret med evnen til at bevæge sig oplysninger fra den ene til den anden .

Viliv X70

Udviklet i Sydkorea, Viliv X70 har en Windows- operativsystem , Flash , evnen til at multitaske , en SD card slot , kamera og USB -slot . Andre funktioner omfatter en ulåst 3G GSM -modem , GPS , en touchscreen , video -out port og en 128 GB harddisk .

Archos PC Tablet

Archos PC Tablet ligner IPAD og driver på en Windows 7 -system . Det har 2 USB porte , SD bil slot , webcam , kick-står for visning af præsentationer og film håndfri , evnen til at multi-opgave og en optisk track-pad kerne .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:Acer Aspire L100 specs 

Kommentarer

Code:
change