Inspiron 7500 specifikationer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-04

Fremstillet af Dell , Inspiron 7500 er en bærbar pc udstyret med en Intel mikroprocessor . Den er udstyret med forlænget batteriet med en primær lithium-ion- batteri i MegaBay og en anden ekstrabatteri giver mulighed for dobbelt batterilevetid .

Hardware

Standard på de 7500 er 32 megabytes random access memory (RAM ) med mulighed for at stigning op til kapaciteten på 512 RAM . Udstyret med en række kombination moduler placeret i en særlig mediebås , funktionaliteten af det udvidede Inspiron 7500 er . Valgfrie moduler omfatter en DVD- ROM-drev /diskette drev , cd-rom -drev /diskette drev , standard på 7500, eller en dvd-rom drive/LS-120 drev . Eller vælg en valgfri tredje harddisk eller en valgfri anden batteri . Slot understøttelse af op til to type I eller type II- kort eller en type III kort og op til to 3,3-V eller 5- V pc-kort . Også standard på Inspiron 7500 er Universal Serial Bus ( USB ) kapacitet og en parallel port stik .

Controls

Inspiron 7500 leveres som standard med en integreret numerisk tastatur og særlige taster , der understøtter Windows 98 Second Edition . Fuld mus funktionalitet er tilgængelig via PS /2 kompatibel pegeplade på de 7500 . Luk skærmen for at aktivere displayet lukke /suspendere knappen og sætte den bærbare computer i standby -tilstand . Aktivere eller deaktivere integrerede stereohøjtalere eller eksterne højttalere ved hjælp af funktionstasterne .

Software

Inspiron 7500 leveres som standard med Microsoft Windows 98 Second Edition -operativsystem . Også standard er McAfee VirusScan software i forbindelse med systemer, der anvender Windows 98 Second Edition . Inkluderet i skibsfart er Dell Diagnostics Diskette at evaluere komponenter og udstyr af den bærbare computer. Valgfri software til de 7500 indeholder en dvd -dekoder chauffør .

Mål

de 7500 står 2,3 inches i højden , 12,9 inches i bredden , og 10,4 inches i dybden og har en 15 tommer skærm . Det vejer 9. 1 pounds med harddisken , cd -drev og diskettedrev inkluderet .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan man kan slette en computer , før du kaster den væk 

Kommentarer

Code:
change