Sådan kører en farve testside på min inkjet hk 1200 printer

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-18

Den Inkjet HP 1200 printer er en linje af printere lavet til det lille kontor og hjem business . Printere , især dem , der bruges meget, har en tendens til at miste deres kvalitet efter et stykke tid . Dette skyldes slitage på de hundredvis af små dele , der skal arbejde netop sammen . Når problemer ikke opstår, og dine print ser ikke så skarpe som de burde , det bedste sted at starte for at løse problemet ved at udskrive en farve testside
1 .
Tænd printeren .
2 .
Læg i printeren med hvidt papir . Brug ikke papir , der har været brugt før .
3 .
Tryk og hold " X " knappen Annuller på printeren . Tryk på " Start kopi, Farve "-knappen . Slip knapperne . En farve testside udskrives .
4 .
Tjek den side, der udskrives . Generelt undersøger top fire rækker . De to øverste rækker , vil være sort og hvid og de næste to rækker vil være farve .
5 .
Sørg hvide linjer eller stribede barer er ikke figurerer i blokke af sort og farve blæk . Hvis ja, er dine blækpatronen hoveder tilstoppede eller ikke fungerer korrekt .
6 .
Sammenlign farven blokke for at de farver , der vises i de små cirkler på patronen . Hvis farverne ikke stemmer overens, er dine blækpatronen hoveder tilstoppede eller ikke fungerer korrekt .
7 .
Kontroller at se, om der ses udtværet i de tegn , der vises på siden . Hvis udtværinger optræder, er dine blækpatronen hoveder tilstoppede eller ikke fungerer korrekt .
8 .
Fejlfinding dine blækpatroner og din printer ved at gå til " Fejlfinding den diagnostiske Page " web side .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:ThinkPad SL300 specifikationer 

Kommentarer

Code:
change