Sådan nulstiller du chip i en hp 4700

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-27

En reset chip er forpligtet til at genopfylde en patron på næsten enhver form for printer , såsom HP 4700 . Du kan ikke genopfylde en blækpatron uden en reset chip , fordi den oprindelige chip ikke er sat op til genopfyldnings . Printeren vil ikke være i stand til at fornemme blækniveauerne eller fungere korrekt uden reset chip . Du bliver nødt til at kende fabrikat og model på printeren til at købe det rigtige reset chip , der vil arbejde med din blækpatron

Du skal bruge: .
Blækpatron
. Nulstil chip .
Fine barberblad .
Pincet .


1 .
Hold den tomme blækpatron fra printeren og derefter , med en fin kniv , omhyggeligt klippe langs toppen af patronen rundt i området var den lille sensor chippen er placeret . Chippen er firkantet med en hakket venstre hjørne og metalplader på forsiden .
2 .
Brug Spidsen af bladet til at løfte op chippen . Så brug fine spids pincet til at trække chip ud af patronen .
3 .
Pust forsigtigt rundt chip huset for at rense enhver plastik spåner eller andet affald , der kan have resulteret i at skære i originale chip gratis .
4 .
Løft nye nulstille chippen , og sørg for , at dens hak er i øverste venstre side , og skub det ind i den tomme plads. Placer derefter chippen på plads .
5 .
fast stilling chippen flush langs bunden af chip boliger . Dette vil sikre en ordentlig kontakt , der gør det muligt blækpatronen skal genfyldes.

gode råd og advarsler


 • Sørg for at du ikke tvinger chip løs , fordi det kan skade patronen boliger , hvilket vil resultere i nulstilling chip ikke passer ordentligt . Hvis chippen ikke går løs med det samme , omhyggeligt skæres omkring det igen for at løsne den chip fra huset .
 • Reset chips kan købes online på speciale forhandlere eller generelle produkt sites som eBay .
 • Tving ikke den originale chip eller reset chip i eller ud af chip bolig eller det kan resultere i skader chips og patronen , hvilket gør dem ubrugelige .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan skrumpe en dvd , når der ikke er nok plads   

  Kommentarer

  Code:
  change