anbefales apps til IPAD

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-10

The Apple IPAD er en længe ventede tablet computer , først frigivet af Apple i 2010 . Det omfatter adgang til internettet via WiFi , evnen til at hente e-mails , se film , læse bøger og aviser , omfatter en touchscreen og en touchscreen keyboard , hvilket er et meget nyttigt værktøj for den person, der er meget mobile . Brugere også har adgang til Apple Application Store og de tusindvis af tilgængelige programmer . Disse ansøgninger adskiller sig nyttig og en bred vifte er tilgængelige.

iBooks

iBooks er Apple eBook Store , oplagring tusindvis af titler til rådighed for køb og download . De hentede bøgerne kan derefter læses igennem eBook læser på IPAD . Dette fjerner behovet for brugeren at bære rundt på store mængder af bøger , når de rejser med bøger er gemt på harddisken og letlæselig på IPAD 's store skærm .

Netflix

ved at se og downloade tv-shows via iTunes butikker kan gøre det en af de dyreste måder at se tv , downloade Netflix Programmet er gratis . Derefter kan du hente ubegrænset shows og film koster kun $ 8,99 om måneden . IPAD 's store skærm kan gøre det til et nyttigt bærbare TV .

ABC -afspiller

Gratis til download , ABC -afspiller forvandler din iPad til et tv , der leverer en række populære ABC viser direkte til din IPAD . Brugere er i stand til at se en liste i stående tilstand og se shows i landskabs-tilstand med god kvalitet video og begrænset reklamer .

Bloomberg

Den Bloomberg IPAD ansøgning for erhvervskunder , der giver en hurtig indlæsning hardcore finansiere terminal . Brugere kan få adgang til markedet information og nyheder og har deres egne lager oplysninger, der vises på samme tid . For dem, der søger til stadighed at overvåge forretningsmæssige udvikling , kan dette være et must -have for deres iPads .

Scrabble

Ved hjælp IPAD 's touchscreen med god virkning , det Scrabble ansøgningen prissat til $ 9,99 giver en interaktiv oplevelse af det populære bestyrelsen spil . Det giver hurtigt bord animationer , multi-player modes , evnen til at spille online via Facebook og endda en tilfredsstillende oplevelse for brugerne at spille computer . For dem, der søger rekreation på deres iPads , kan dette være et godt sted at starte .

Zinio

Zinio gør for magasiner hvad iBook gør for bøger . Gratis at hente , de Zinio applikation giver brugerne mulighed for at få adgang til , læse og arkivere emner af top magasin titler digitalt . På samme måde som iBooks , eliminerer det behovet for at bære masser af publikationer og også er miljøvenlig , uden papir går til spilde i magasinet produktion .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan man kan udvide en computer med bærbar drev 

Kommentarer

Code:
change