den bedste netto laptops

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-13

Net bærbare computere, ofte kaldet netbooks , er en type bærbar computer skabt med portabilitet og web-surfing i tankerne . Ideelt set ville en netbook være let , hurtigt og slidstærkt . Et aspekt af netbook , er imidlertid normalt handles til en anden . For eksempel er en let netbook normalt ikke så holdbart som en tungere en . På grund af dette , er der mange muligheder for at vælge den bedste netbook . Cnet. com er en respekteret kilde til beregning information og lister tre eksempler de finder " det bedste ultrabærbar bærbare computere. "

Alienware M11x

Den Alienware M11x er opført af Cnet. com som en af de tre øverste ultrabærbar laptops . Den M11x fik en rating på fire ud fem starter af redaktionen på Cnet hjemmeside. laptop sælger for $ 999 nye fra 2010 . Computeren har en Intel Core i5 processor . Ifølge redaktørerne på CNET, er denne processor ikke så hurtigt , som den kunne være, og det er opført som de bærbare computere kun " con . " De M11 har fire gigabytes ( GB ) hukommelse , og 500 gigabyte plads på harddisken . hukommelsen og harddisk betragtes rigelig selv for en standard bærbar computer .

UMID mbook

Størrelsen er en anden vigtig overvejelse , når de vælger den bedste bærbare til dit behov . For mange er på størrelse med en netbook en af sine mest attraktive kvaliteter . En mindre netbook er mere bærbare . Mindre størrelse betyder en mindre tastatur og-naturligvis-en mindre skærm . Mens denne computer ikke er angivet ved Cnet som toppen af den linje , er det stadig interessant at bemærke dens unikke design . Den mindste netbook på markedet i 2010 er UMID mbook . Den har en 4,8 tommer skærm og vejer . 69 pounds . De mbook koster omkring $ 500 , afhængigt af hvor du handler . Denne maskine er den bedste løsning , hvis din chef bekymring er portabilitet .

Dell Inspiron M101z

Dell Inspiron M101z er en anden af de øverste picks fra cnet. com . Denne computer har en score på 3,5 af Cnet anmeldere . Computeren kan prale med en AMD Athlon Neo X2 Dual Core processor . Denne processor anses hurtigt , især for en netbook . Den M101z også har fire GB RAM og en 320GB harddisk . De ulemper i denne laptop , ifølge Cnet redaktører , er korte batterilevetid , hvilket er under gennemsnittet grafik og dyre opgraderinger . De M101z retails for $ 549 , hvis købes direkte fra Dell .

Lenovo ThinkPad X201 3626

Den Lenova ThinkPad er en anden top pick fra redaktionen på Cnet . Denne laptop har en 12 tommer skærm og spænder i pris fra $ 1000 til lidt over $ 2. 000. Prisen afhænger af konfigurationer , at køber ønsker at anvende . For eksempel vil en hurtigere processor og mere RAM koste mere . De positive aspekter af denne laptop er, at det har gode batterilevetid og en kraftfuld Intel Core i5 processor .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:Packard Bell EasyNote r4622 specs 

Kommentarer

Code:
change