eMachines t2080 specifikationer

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-03

Den T2080 desktop model , som eMachines er en ældre computer udgivet i begyndelsen af 2000'erne . For sin tid og sit brand , har T2080 en anstændig AMD -processor og en dejlig mængde hukommelse perfekt til at køre Windows XP , men hastighed og kørsel størrelse er dens lave point . Der er heller ikke meget plads til forbedring af grafik , men denne computer vil fungere godt til at surfe på internettet og laver lektier .

Processor

Den T2080 bruger en AMD Athlon XP 2000 + single- core processor , der kører på 1 . 67 gigahertz ( GHz ) . Denne processor har en bus hastighed på 266 MHz . Brugen af en Athlon model processor i stedet for AMD 's budget Sempron linje markerer T2080 som en højere -end eMachine .

Hukommelse

Denne desktop model leveres med 512 megabyte ( MB ) Double Data Rate ( DDR ) hukommelse . Hastigheden af denne hukommelse er PC2100 eller 266 MHz , hvilket er den laveste hastighed for DDR -hukommelse . Grundet processoren lave bus hastighed , vil installere hurtigere hukommelse ikke forbedre ydeevnen. Den maksimale hukommelse opgraderingen er 1 gigabyte ( GB ) .

Grafik

VIA 's S3 ProSavage8 om bord grafik betyder, at du ikke behøver et grafikkort for at bruge denne computer . Der er en 8x hastighed AGP slot på bundkortet for at installere en ældre grafikkort , selv om . Ud over de AGP -slot , er der også tre PCI slots .

Drives

En 80 GB harddisk er standard i T2080 . Brugere kan installere en anden harddisk eller bytte det originale drev for en større én af enhver størrelse . Denne computer er kun kompatibel med Integrated Drive Electronics ( IDE ) drev . En combo cd-brænder og DVD læser fungerer som det optiske drev . Der er også et diskettedrev , kan du bruge til at installere gamle programmer eller overføre data fra gamle diske til din harddisk eller en cd .

Havne

Denne computer har fire USB- porte , to, som er placeret på fronten . I ryggen , er der en seriel port og en parallel port til ældre udstyr , og to PS /2 porte til et tastatur og en mus . Der er også en 15- pin MIDI og game port . Den indbyggede grafikkort -porten er VGA , men du kan tilføje en anden ved at installere et skærmkort . Der er også RJ -45 Ethernet og RJ -11 telefon modem stik for tilslutning til internettet . For lyd , er der tre stik i ryggen til en mikrofon og højttalere . Et hovedtelefonstikket er placeret på forsiden .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan du fjerner en bios password fra en linux eee pc 

Kommentarer

Code:
change