æble IPAD web krav

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-16

Hvis du køber en IPAD at bruge på et andet net end AT T , skal du være opmærksom på web- krav for at sikre du kan få adgang til internettet . Tilslutning til internettet via din IPAD vil maksimere brugen af enheden . I øjeblikket iPod kan købes på AT T-netværket med 3G-adgang . Heldigvis er der en WiFi version, tillader dig at bruge apparatet i dit hjem eller via en mobil hotspot .

3G

3G model opererer på AT T 's mobilnetværk . Den IPAD har en indbygget SIM -kort , der er aktiveret gennem AT T og giver dig mulighed for at surfe på nettet overalt, hvor der er en AT T-nettet . Teoretisk set kunne en IPAD bruges på en anden GSM 3G netværk, hvis man havde kendskab til adgang til SIM- kort fra en anden GSM-nettet og indsætte det i IPAD . Apple fraråder manipulation med IPAD at bruge på et andet netværk , da det kan gøre garantien ugyldig .

Wi-Fi Mobile Hotspot

Den IPAD Wi-Fi -model giver mulighed for mere fleksibilitet, når der ønsker at få adgang til internettet , så længe du kan afhente en mobil hotspot . For eksempel kan din lokale Starbucks tilbyder gratis internet til kunderne . Så længe der er tilstrækkelig signalstyrke , kan du få adgang til internettet . Det eneste udstyr, der kræves for IPAD at få adgang til internettet er det signal , som den mobile hotspot .

Wireless Router

Hvis du har et hjem Wi-Fi -netværk , kan IPAD forbindelse til internettet ved hjælp af de eksisterende signal . Du skal have en bredbåndsforbindelse ( såsom DSL eller kabel internet ) er tilsluttet en trådløs router . Trådløse routere kan enten leveres af din Internet-udbyder eller din lokale computer salget butik . Den trådløse router vil udsende et signal svarende til en mobil hotspot , der vil gøre det muligt for Apple iPad at oprette forbindelse til internettet .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:kan en dell bærbar cpu blive opgraderet ? 

Kommentarer

Code:
change