er internet kræves til en ADT kamera system ?

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-24

Alt efter hvilken løsning du vælger , en internetforbindelse på dit kontor er ikke altid nødvendig, hvis du ønsker at installere en grundlæggende adt sikkerhed kamera system . Men en internetforbindelse kan du bruge funktioner på nogle af ADT 's mere avancerede løsninger, såsom fjernbetjening visning af dine kameraer

Baggrund

ADT er en international leverandør af sikringssystemer. ADT sælger en lang række kameraovervågning , herunder systemer der linker til computernetværk og optage kamera optagelser på harddiske .

Fordele

Netværk-baserede sikkerhedssystemer giver dig mulighed for at arkivere store mængder sikkerhed optagelser og aktivere kameraets billeder fra computere på netværket. En internetforbindelse kan give dig mulighed for at få fjernadgang til en passende konfigureret sikringssystem , så du kan overvåge kameraer fra hjemmet eller se historiske optagelser mens du er på farten.

Rådgivning

Hvis du overvejer at installere et sikkerhedssystem, er det bedst at kontakte ADT eller en anden leverandør af sikkerhedsløsninger direkte til råds . De enorme udvalg af muligheder til rådighed, kan være skræmmende for ikke-eksperter .


Previous:nothing Next:hvordan man partitionerer en program 

Kommentarer

Code:
change