fordelene af projektorer

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-25

I årevis har projektorer blevet brugt som en måde at vise oplysninger til store grupper af mennesker , enten i forelæsninger i et klasseværelse eller hal , eller i et forretningsmøde eller konference . Deres popularitet er ikke blevet færre med fremkomsten af moderne teknologi , som new-age projektorer ofte er forbundet til computere , så Internettet , der skal vises på store skærme . Der er mange fordele ved at bruge denne visuelle støtte , både på arbejdet og derhjemme .

Picture Size

Front projektorer kan bruges til at genskabe en biograf -agtig oplevelse i hjemmet ved at ændre billedets størrelse . Dette kan gøres for at gøre det projicerede billede større end nogen tv på markedet , selv om lysstyrken vil falde i takt billedstørrelsen er forøget . Men det er stadig muligt at have meget klare , billeder i høj kvalitet i en størrelse på omkring 120 til 180 inches diagonalt . Mindre billeder på 40 til 60 inches kan ses selv med lys på , da de har tendens til at være meget lys på denne størrelse .

Sparer plads

I et mindre hus eller et klasseværelse , en stor tv på et stativ kan optage betydelige værelse, som kan være generende , hvis det ikke bliver brugt en masse . En front-projektor er meget mere kompakt , lille nok til at blive placeret på en bogreol eller et bord , eller endda monteret på loftet , så det fylder ingen plads i rummet .

Overheadprojektorer er langt mere voluminøse , men normalt ikke meget større end en lille tv-apparat .

Brugervenlighed

projektorer har været i brug i år i branchen konferencer og på uddannelsesinstitutioner foredrag , dels på grund af , hvor nemt det er at bruge . Blot at trykke på " On " knappen og sætte fokus billedet er alt det tager at sætte op. I tilfælde af overhead -projektorer , kan taleren tale ansigt -til-ansigt med sit publikum og vise deres noter på projektoren ved hjælp af acetat gennemsigtige plader . Taleren kan redigere disse ark med specialiserede markører som foredraget skrider frem for at fremhæve vigtige punkter , og rækkefølgen af materialet kan ændres for at imødekomme spørgsmål fra publikum .

omkostningseffektiv

Front projektorer er ikke så dyre som de engang var , moderne projektorer er tilgængelige for så lidt som 400 dollar . Brugte projektorer kan købes på auktion websteder som eBay , mens helt nye projektorer vil varierer i pris afhængigt af de funktioner , de indeholder . Nyt eller brugt, kan en projektor være et billigt alternativ til en wide-screen plasma eller LCD TV, der stadig vil levere en høj kvalitet image .


Previous:nothing Next:hvordan man kan udføre fejlfinding på en blinkende skærm på en LCD-skærm 

Kommentarer

Code:
change