fordelene ved en flash disk til SD-kort

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-09

Både USB -flash -diske og micro SD -formater har styrker og svagheder samt ideal og sekundær brug kapaciteter . Når det kommer til at gøre din endelige købsbeslutning skal du vide det bedste valg for din ansøgning .

grunde til at bruge en Flash Drive

USB -drev er kompatible med stort set enhver computer , der i øjeblikket er i produktion , hvilket gør dem bedste generelle bruge data overføringsdel for emner for lille til at berettige brænde en cd , artikler for store for nogle cd'er og for data , der er for flydende til at gøre lagring på en cd genskrivelig praktisk . Ifølge PC World , en anden vigtig fordel ved USB flashdrev formatet er, at langt størstedelen af nyfremstillede USB flash -drev er designet til brug med USB 2,0 , hvilket betyder, at de har potentiale til at udnytte op til 30 MB per sekund overførselshastighed . USB -drev har den fordel, at stærkt bærbare , relativt holdbart og ekstremt intuitiv at bruge . Et USB -flashdrev kan passe på stort set alle nøglering og specielt designet holdbare modeller kan stå op til betydeligt mere straf end den papirtynde ved sammenligning SD -kortet .

Hvornår skal bruge SD-kort

Den ene store fordel til SD -kortet formatet er , at designet er utroligt kompakt og effektiv , hvilket gør den ideel til enheder som kameraer og mobiltelefoner , PDA'er og andre ultrabærbar enheder . Ja kortet format gør store ofre i form af potentielle overførselshastigheder , hvilket betyder at det vil være lidt langsommere til at åbne, kopiere og format , men i situationer, hvor pladsen er trang , SD -kortet format skinner . En anden stor del af SD -kortet formatet er , at hvert kort er en fysisk kontakt , der kan låse kortet i en read-only format , som er værdifulde i at forebygge tab af data .

Convenience

USB-porten er kommet for at blive i moderne computere , hvilket gør Flash Disk langt mere praktisk end SD kort. Langt de fleste af computere , PC , Macintosh og andre , der ikke har indbygget SD- kortlæsere . Brug af et SD -kort vil kræve de fleste brugere til at købe en speciel kortlæser , hvilket gør teknologien noget mere besværlig og derfor mindre populære . For de fleste casual computerbrugere en USB -flashdrev vil være en langt mere fleksibel og nyttigt redskab til dag-til-dag lever . For den niche publikum , der har brug super kompakt mikro opbevaring , giver SD -kort en lille fordel .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan du opdaterer apps i en jailbroken IPAD 

Kommentarer

Code:
change