gøre hp bærbare computere har interne hardware -modemmer ?

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-01

Selv om mange HP bærbare computere indeholder interne hardware modemer , de mere moderne modeller er usandsynligt, at have denne funktion . Du kan finde ud af med sikkerhed , om en specifik model har et modem med fra en visuel inspektion eller ved at markere specifikationen online

Baggrund

Bærbare computere har ofte indeholdt en intern dial-up modem at gøre det muligt for brugerne at benytte dial- up internet -tjenester . Da disse snævre bånd tjenester nu er blevet stort set afløst af hurtige bredbåndstjenester og trådløse net , producenter er nu mindre sandsynligt, at medtage dem på deres nye bærbare modeller .

Identifikation

Hvis din HP bærbare computer har et internt modem , vil der være en lille firkant hardware forbindelse på den computer , der giver dig mulighed for at tilslutte et modem kabel . Dette bør mærkes som " modem ", eller måske har et lille symbol , der ligner en telefon . Den modemforbindelse er lidt mindre end en Ethernet ( LAN ) forbindelse og er ofte placeret ved siden af.

Forskning

Hvis du er usikker på , om din specifikke HP bærbar har en intern hardware modem , kan du bruge HP 's supportwebsted at kontrollere specifikation af din model . Indtast dit modelnummer ind på hjemmesiden og gennemgå hardware specifikation .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:specifikationer for en 932bw sony skærm 

Kommentarer

Code:
change