hvad bundkort bruge DDR3 ?

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-10

DDR3 er tredje generation af Double Data Rate RAM . Det tilbyder dobbelt hastighed og lavere strømforbrug i forhold til sin forgænger , DDR2 . DDR3 er ikke kompatibel med tidligere versioner af DDR standard , og du skal have et bundkort , som specifikt understøtter DDR3 -teknologi. Alle større producenter af bundkort tilbyder DDR3 kompatible enheder , hver med deres egen lagerkapacitet og hardware features. The første DDR3 bundkort ind på markedet i juni 2007.

ASUS P5E3 Deluxe bundkort

Asus P5E3 Deluxe er en high -end bundkort til Socket 775 computere . Den er baseret på Intel X38 chipsæt , som tilbyder funktioner som en indbygget Wi-Fi- adgangspunkt, kan du dele din internetforbindelse med andre , en fjernbetjening , og en intern Linux installation , der har en Internet browser og ikke kræver en harddisk . Det giver dig mulighed for at overclocke din hardware for at få øget ydeevne og understøtter op til 8 gigabyte DDR3 -hukommelse på fire installation stik .

Intel DP45SG Bundkort

Den Intel DP45SG er en bundkort frigives af Intel . Det tilbyder en Socket 775 CPU slot , der understøtter processorer lige fra Pentium 4 til Core 2 Quad og Core 2 Extreme . Den understøtter op til 8 gigabyte DDR3 hukommelse. Det passer ATX-størrelse sager og blev første gang udgivet i 2008 . Bundkortet kan holde op til fire slots DDR3 RAM .

Biostar TP35D3-A7 Deluxe bundkort

Den Biostar TP35D3-A7 Deluxe bundkortet er udstyret til at håndtere alle de 775 core-processorer , der er på markedet . Det understøtter Socket 775 processorer , som gør det muligt at køre Pentium Core 2 's i både dual-og quad-core udgaver . Den Biostar TP35D3-A7 bundkort er baseret på Intel P35 Express og ICH9R chipsæt . Bundkortet understøtter DDR3 -hukommelse og har to Gigabit netkort , HD audio og RAID support . Den har fire DDR3 -hukommelse slots som gør det muligt at holde op til 8 GB RAM . Bundkortet har en indbygget LED , som vil vise problemer med bundkortet under diagnose og har en legende fejlkoder indbygget i den fysiske bord.


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:compaq c717nr bundkort specifikationer 

Kommentarer

Code:
change