hvad er de typer af edb- printere findes i husholdninger ?

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-18

Forbruger printere er praktisk , nem at bruge og nu håndtere papir bedre end tidligere modeller. Udskrivning af fotos , skoleopgaver og forretningsdokumenter kan nemt gøres i komfort i dit eget hjem . Mens avancerede printere konsekvent bliver udgivet , der er fem hovedtyper af printere er almindeligt forekommende i husholdningerne .

Laser

Laser printteknologi blev udbredt i 1980'erne , da Hewlett-Packard , bedre kendt som HP , udgivet sin LaserJet printer til offentligheden. Den LasterJet Printeren gav forbrugerne et kompakt og billig printer , der kan udskrive dokumenter hurtigt . Farvelaserprintere fremlægge dokumenter i høj kvalitet , men de er dyrere end inkjet printere. En fordel, at laserprintere har over inkjet -printere er, at de har evnen til at producere en stor mængde af dokumenter i en kort tid .

Inkjet

Der er mange forskellige typer af hjem printløsninger til rådighed , men mest almindelige form for printer er den inkjet printer . En af de vigtigste grunde til, at denne type er så populær er fordi inkjet blækpatroner er meget mere overkommelige . Denne printer sprays dråber af blæk over et ark papir . Inkjet -printere har normalt en sort og en farve blækpatron . Mid niveau modeller har gul , cyan , magenta og sort patroner . Ifølge PC Magazine , kan high -end foto inkjet -printere har op til ti forskellige farver og en sort patron .

All -in-One

Alt- i-en printere , også kendt som multifunktionsprintere , kan kopiere , scan , print og fax dokumenter . Denne type printer sparer penge og plads ved at eliminere behovet for at have separate enheder . Før det praktiske alt-i-en printere , var en printer og scanner sluttet til computeren , var en fax er tilsluttet en telefonlinje og en pladskrævende kopi maskine var en enkeltstående stykke udstyr . Nogle alt-i-en printere kan have en kompleks interface , men de er værd at investere for forbrugerne, der ofte fax og lave kopier .

Wireless

Trådløs udskrivning blev populær med brugen af trådløse hjemmenetværk . Overkommelige trådløse routere gjort det nemt for forbrugerne at trække stikket ud og bruge deres bærbare computere i alle rum i deres hjem . Laptop portabilitet øget behovet for trådløs udskrivning , fordi det kan være upraktisk at skulle bære din bærbare computer til et andet rum bare for at udskrive . Trådløse printere er som regel placeret på nettet i stedet for at være fysisk tilsluttet computeren . Mange trådløse modeller er all-in -one printere og kan også tilsluttes med et USB -kabel , ifølge HP .

fotoprintere

fotoprinter kan gengive fotografier i høj kvalitet . Mange fotoprintere hævder at være overlegne modeller , men det er mere vigtigt at finde en , der opfylder dine behov . Foto printere er ideelle til fotografer , Crafters og folk , der nyder at skabe scrapbøger . Ud over at være tilsluttet en computer , kan fotoprintere også sluttes direkte til kameraer eller læs memory sticks til øjeblikkelig udskrivning .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:Sådan kører en farve testside på min inkjet hk 1200 printer 

Kommentarer

Code:
change