hvad er oprindelsen af virksomhedens navn intel ?

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-24

Fremkomsten af det integrerede kredsløb banede vejen for mikroprocessoren og drastiske nedgang i computeren . Computere der ikke længere kræves en helt rum skyldes , dels , for de bidrag af Robert Noyce , en af grundlæggerne af Intel

Historie

Amerikanske ingeniører Robert Noyce og Gordon Moore grundlagde Intel i 1968 . Noyce bidraget til opfindelsen af det integrerede kredsløb , en kritisk komponent i moderne mikroprocessor , i 1959 . Parret fandt kalde deres firma " Moore Noyce " , men besluttede imod det , fordi det lød som " mere støj . " Støj i en elektrisk indstilling svarer med et fald i ydeevne .

Navngivning

Moor og Noyce referee til deres virksomhed , som NM Elektronik til ca et år før navnet Intel opstod . Intel er en kombination af ordene " Integrerede "Og " elektronik , " en hilsen til det arbejde, som virksomheden gør med integreret chips i computere og lignende elektronik .

Betydning

Intel Selskabet har fortsat med at arbejde med integrerede kredsløb , reducere størrelsen af disse chips . Udviklingen af mikroprocessorer har gjort computere til at blive mindre og mere overkommelige.


Previous:nothing Next:hvordan man kan reparere en freeware disk 

Kommentarer

Code:
change