hvordan du fjerner en Kodak 10 blækpatron

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-17

Kodak 10 blækpatroner passer Easyshare 5500-serien og Easyshare 5100 Series printere samt mange flere Kodak mærke printere . Fjernelse af blækpatronen kan blive en udfordring , hvis du ikke forstår , hvordan blækpatronen er indsat i blækpatronholderen og hvordan blækpatronen holdes på plads . Før du begynder at trække i blækpatronen , kender den korrekte måde at fjerne patronen , så du ikke skader vognen og blækpatronen <. br > 1 .
Tænd printeren . Løft glasset scanneren del af printeren , som er den dækning, skjuler printerpatroner . Vent, indtil printeren at cykle . Forlader dække op , og slukke printeren .
2 .
Løft op på blækpatronen ende fane , der er tættest på dig med dine fingre. Det kan synes som om patronen sidder fast , men det er ikke fast-det er snapped på plads
3
Træk ud på blækpatronen , efter at cylinderampullen er en . opadgående vinkel .
4 .
Udskift Kodak 10 blækpatronen ved at holde fast i slutningen fanen . Placer den forreste del af blækpatronen ind i vognen i en vinkel , indtil det ikke går længere. Tryk ned på tappen for enden af blækpatronen indtil patronen klikker på plads .
5 .
Tænd printeren , og luk dækslet .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan man kan tilslutte en videoprojektor til en mac 

Kommentarer

Code:
change