hvordan du fjerner en bios password fra en linux eee pc

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-03

En BIOS-adgangskode beskytter en maskine ved at låse den oprindelige boot -processen. På en ASUS EEE PC , kan du fortælle , at en BIOS-adgangskode er angivet , fordi computerens Caps , Num og Scroll Lock knapper vil blinke . Afhængigt af mærke og model på din maskine , der er en række måder at nulstille BIOS-adgangskode . Mens en standard teknik ville være at få adgang til selve bundkortet og fjerne CMOS batteriet , kan dette ikke være en mulighed for dem, uvillige til at fuldt ud at adskille deres EEE PC

Du skal bruge: .
Skruetrækker .
Papirclips .

Batteri Fjernelse ( virker med nogle EEE PC 900 -modeller )


1 .
Luk din EEE PC og fjerne strømforsyningen . Flip over din EEE pc og fjerne batteriet .
2 .
Flip maskinen over og åbne låget . Tryk på og hold nede på afbryderknappen i 25 sekunder.
3 .
Sæt batteriet og stikket i strømforsyningen . Gør din EEE PC , og tryk " F2 " under den indledende opstart .
4 .
Tryk på " Enter ", når maskinen beder om en adgangskode . Ind i BIOS og fjerne adgangskoden ved at trykke på " Enter ", når den beder dig om den nye adgangskode .

CLRTC Kort ( virker med nogle EEE PC 700 -modeller )


1 .

Sluk dit ASUS EEE PC og fjerne strømforsyningen . Fjern låget af udvidelsen bugten , på undersiden af maskinen , med en skruetrækker .
2 .
Fjern RAM og eventuelle ekstra SD kort fra en udvidelse bugten og undersøge udsatte kredsløb board for bogstaverne " CLRTC "og to kobber trekanter ved siden af bogstaver . Dette er kredsløbet skal du kort for at nulstille CMOS .
3 .
Tag en papirklips og udfolde det, så det skaber en "U " form . Sæt den ene ende på hver af de trekanter til kort og nulstille CMOS .
4 .
Sæt RAM og helst SD -kort du har fjernet . Sørg for , at RAM er sikkert udskiftes, ellers vil din computer ikke starte korrekt. Udskift ekspansion bugten døren .
5 .
Sæt strømforsyningen og tryk på tænd -knappen for at starte maskinen . Tryk på " F2 " for at gendanne standardindstillingerne BIOS- indstillinger, når du bliver bedt om .

BIOS Backdoor Password ( virker på alle Model )


1 .
Tilslut strømforsyningen og starte computeren som normalt.
2 .
Indtast en af følgende mulige AMI bagdør adgangskoder : ? AMI , AAAMMMIII , AMI SW , AMI_SW , BIOS , CONDO , HEWITT RAND , LKWPETER , MI , og ADGANGSKODE
3

Fjern BIOS-adgangskode , hvis du er i stand til at få adgang til BIOS , ved at trykke på " Enter ", når du bliver bedt om en ny adgangskode .

gode råd og advarsler


  • Hvis du kontakter ASUS teknisk support , kan de være i stand til at give dig en master kode til at nulstille din BIOS .


  • Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:SONY PCG 7192l specs     

    Kommentarer

    Code:
    change