hvordan du installerer en Lexmark Z600 serie

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-22

Hvis du ønsker at bruge Lexmark Z600 printer , skal du først installere printerens drivere og anden software . Softwaren på printerens installations-cd'en vil hjælpe dig installere den korrekte version af drivere og software , så printeren og computeren korrekt kommunikere med hinanden

Du skal bruge: .
Lexmark Z600 installations CD nu!


1 .
Tænd for printeren og computeren . Tillad printeren for at afslutte sin varme op procedurer og computerens system til at afslutte sin start op procedurer , før du fortsætter .
2 .
Find det USB-kabel , der fulgte med printeren . Sæt den lille ende ind i bagsiden af printeren og den større ende i en USB- port på bagsiden af computeren . Et vindue vil åbne beder dig om at installere en generisk printerdriver fundet på dit operativsystem . Klik på " Cancel "knappen i dette vindue .
3 .
Placer printerens installations-cd'en i computerens optiske drev . Hvis installationen ikke automatisk åbnes , skal du klikke på " Start " eller Windows -knappen på computerens skrivebord , vælg " Computer " og dobbeltklik på det optiske drev ikon .
4 .
Klik på " Installer "eller " Start Installation " knappen i installationssoftware vindue . Følg installationssoftwaren anvisninger til det operativsystem installeret på din computer .


Previous:nothing Next:hvordan man kan brænde dvd’er jeg kan se på en tv dvd-afspiller 

Kommentarer

Code:
change