hvordan du tilslutter en HP Pavilion at en lcd med HDMI

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-18

HDMI , high-definition multimedia interface , er standarden tilslutningstype til high-definition video . Det kan overføre lyd og video på tværs af samme kabel , og støtter indhold med kopibeskyttelse . Visse HP Pavilion bærbare computere har HDMI- porte , og dette kan tillade dig at bruge en ekstern fjernsynsmodtager eller monitor til at spille et spil eller se en film . Hvis dine øjne brug for en pause fra at se på den lille skærm på din HP Pavilion notebook , kan du overveje at bruge HDMI- port til at slutte den til en ekstern skærm .

Du skal bruge:
HDMI-kabel


1
Sæt den ene ende af HDMI -kablet i porten på din HP Pavilion . . Stikket på enden af kablet har en lige side , og en side , der er lidt buet . Hvis stikket ikke går ind i havnen uhindret, vende det rundt ; ikke tvinge det
2
Sæt den anden ende af HDMI -kablet i dit tv eller skærm . . Det meste af tiden , tv og overvåge inputporte på bagsiden . Du kan dog til tider finde en skærm med en front eller side HDMI port .
3 .
Tryk på " Fn "og " F4 " tasterne på HP Pavilion tastaturet samtidigt at skifte video display fra den bærbare til den eksterne skærm. Hvis den eksterne skærm er et tv med højttalere , skal du fortsætte til næste trin for at sende lyd til skærmen også .
4 .
Højreklik på højttaler-ikon i systembakken , og vælg " Playback Devices ".
5 .
Klik på " Afspilning "-fanen øverst i vinduet , og klik derefter på " Digital Output " eller " Digital Output Device ( HDMI ) , " afhængig af den HP Pavilion -modellen .
6 .
Klik på " Set Default " knappen , og klik på " OK ". Du kan genoptage afspilning af lyd via den bærbare højttalere senere ved at vende tilbage til dette skærmbillede og vælge " Speakers " radio -knappen .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan man kan afgøre den linksys WPC11 version 

Kommentarer

Code:
change