hvordan du udskifter arme på en harddisk

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-07

Inde i en harddisk er bosat datalagring , kaldet fade , hvorfra data hentes via arm læse og skrive hoveder . Denne arm bevæger sig hurtigt på tværs af pladerne , når anmodningen er lavet til at hente data . Hvis denne arm eller dens kredsløb bliver beskadiget eller ødelagt , er den anbefalede aktion er at blot at udskifte drevet . Men , hvis du er nysgerrig erstatter arm eller desperat brug for at gendanne data på pladerne , skal du muligvis udskifte armen . Være sikker på erstatning arm er fra en harddisk på nøjagtig den samme model .

Du skal bruge:
T6 Torx driver
. T8 Torx driver .
Ren boks eller værelse.
Power-fri latex handsker .


1 .
Ground dig selv ved at røre ved en metalgenstand med jordforbindelse for at fjerne eventuel statisk elektricitet , som kan vise sig at skade elektronik . Åbn rent kassen og placere harddisken inde med den glatte side opad .
2 .
Fjern skruerne , holder top kabinettet ved hjælp af en T8 Torx driver . Nogle skruer kan være skjult af de etiketter , så du kan være nødvendigt at fjerne etiketter som godt. Løft toppen af drevet .
3 .
Fjern enkelt skrue fra den lille , plast fanen i spidsen af armen ved hjælp af en T6 Torx driver . Drej armen lidt væk fra fanen og løft fanen ud .
4 .
Fjern de to skruer fra den lille kredsløb , der er knyttet til armen af en fladkabel .

5 .
Pry ud magnetiske plade , der er placeret i bunden af armen . Det er holdt sammen med en stærk magnetisk kraft , så vær forsigtig . Når fjernes, vil armen og printkortet løft lige op og ud .

Du kan muligvis omgå dette skridt ved at løfte hele samlingen lidt op , og skyde armen ud fra mellem magneterne . Det kan ikke altid være muligt , så du skal ikke tvinge det .
6 .
Sæt det nye armen og låse den nye printplade med de to skruer .

Hvis du skulle lirke den magnetiske plade , erstatte den omhyggeligt . Det kan være lettere at placere det ene hjørne af den magnetiske plade og langsomt sænke det på plads . Det vil ønske at springe ud af dine hænder på grund af den magnetiske kraft , så vær forsigtig .
7 .
Sæt den lille , plast fanen i spidsen af armen og lås den ned med en enkelt skrue .
8 .
holdning dækslet og lås ned alle skruer for at fuldføre opgaven .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:Sådan nulstiller du en digital tæller 

Kommentarer

Code:
change