hvordan du udskifter bundkortet på en MacBook

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-05

Et motherboard giver brugerne mulighed for at gemme en masse vigtige systemkomponenter . Det er et meget vigtigt højteknologisk enhed, der er et væsentligt element i en Macbook . Et motherboard , der er blevet beskadiget skal udskiftes . Men du behøver ikke at tage det til en computer tech for at udføre arbejdet for dig

Du skal bruge: .
flad skruetrækker
Stjerneskruetrækker.


1 .
Power ned Macbook . Vend enheden over. Tag batteriet ud af båsen. Dette gøres ved at trykke de to fangster på batteriets side . Nu trækker op på batteriet . Brug Phillips skruetrækker til at tage ud skruerne i bunden af batterirummet . Fjern rummet .
2 .
Vip Macbook tilbage til højre side position . Tag skruerne på hjørnerne af den bageste af enheden . Nu fjerne de resterende skruer på tre sider af Macbook . Løft toppen af computeren op . Huset vil nu komme ud af computeren .
3 .
Hæv tastaturet . Flyt det væk fra computeren krop . Du vil nu se bundkortet . Afbryd den orange ledning , der forbinder tastaturet til bundkortet . Flyt tastatur til den ene side . Tag de to ledninger , der forbinder den side af bundkortet til computeren .
4 .
Brug skruetrækkeren til at tage ud den gule tape placeret på bundkortet . Frigør guldet videokablet fra bundkortet . Udnyt skruetrækker til at tage ud skruerne på bundkortet .
5 .
Løft op bundkortet . Træk bundkortet magt stik. Nu udskifte bundkortet med den helt nye enhed .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan du opdaterer hardwaren drev i en dell Dimension 3000 dvd / cd - rom 

Kommentarer

Code:
change