hvordan du udskifter en dell inverter board

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-13

LCD -skærmen i din Dell- bærbare computer kræver også en inverter board til at fungere korrekt og sikre den rette mængde af spænding anvendes . Skader kan opstå til frekvensomformeren bord, hvis den bærbare ofte er skubbet eller det er sat i en stikkontakt under en spændingsbølge . For at få din skærm fungerer korrekt igen , skal du fjerne de døde inverteren bord, og erstatte det med en fungerende bestyrelse

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
. Flad skruetrækker .
LCD -skærm inverter bord .


1 .
Sluk din Dell bærbare operativsystem og lukker LCD -skærmen . Fjern eventuelle ledninger fastgjort til din bærbare 's havne og rotere computeren , så batteriet bugten er synlig på den nederste ende .
2 .
Tryk over batteriet skyderen for at låse batteriet . I nogle Dell modeller er der også et sekundært batteri lås bar , placeret ved siden af de vigtigste skyderen , der skal skubbes opad først . Træk batteriet ud af computeren .
3 .
Fjern Phillips skruer skjult under batteriet og vend den bærbare computer over . Åbn LCD-skærmen og skubbe slutningen af dit flad skruetrækker under plastik tastatur låsning strimler , som er placeret under LCD -skærmen .
4 .
Pop strimlen ud Dell bærbare og sæt den til side . Brug kanten af flad skruetrækker til at poppe ud gummipropperne placeret i hvert hjørne af LCD -skærmen .
5 .
Fjern Phillips skruer skjult under gummipropper og træk plastik dækslet af LCD-skærmen . Find rektanglet formede inverteren bord ved nederste kant af den udsatte LCD -skærmen .
6 .
Tag den tynde kabel fastgjort til kanten af brættet og fjern de to skruer, som holder bestyrelsen på plads. Træk bestyrelse ud af Dell bærbare og sæt udskiftning brættet på plads i bunden af skærmen .
7 .
Sæt det kabel, du afbrudt tidligere til kanten af den nye inverter bestyrelse og erstatte de to skruer . Skub plastkappe tilbage på LCD-skærmen og erstatte skruer og gummi propper . Saml tastaturet låsning bånd og batteri .

gode råd og advarsler


 • Nogle Dell -modeller inkluderer ikke skruer under batteriet til at holde plastic tastaturet låsning bånd på plads . I stedet for at fjerne eventuelle skruer , bare vende den bærbare computer over og fjern tastaturet baren normalt bruger kanten af en flad skruetrækker .
 • udskiftning inverter board for din specifikke Dell bærbare model er tilgængelige via Dell eller på computer dele butikker online .
 • nye inverter board er afsendt i en statisk resistente pose . Før du fjerner brættet , du har brug for at jorde dig selv ved at røre en metalgenstand forbundet til jorden for at undgå statisk elektricitet skader .


 • Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:Xeon specifikationer   

  Kommentarer

  Code:
  change