hvordan du udskriver cd / dvd’er på en Epson r1800

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-11

Epson Stylus Photo R1800 kan du udskrive fuldfarve billeder og dokumenter på en række medietyper , herunder cd'er og dvd'er . Printerens fuld suite af software leveres med Epson Print CD software, som hjælper dig med at designe etiketter til din optiske diske . Du vil ikke være i stand til at udskrive på en hvilken som helst cd eller dvd , men i stedet bliver nødt til at købe diske, der er bedømt som printbare og forenelige med inkjet printere

Du skal bruge: .
Udskriftsvenlig cd'er eller dvd'er


1 .
Rengør vigtigste rullen inde i printeren ved at dreje på printeren og ilægning 10 friske ark papir i printerens papirbakke . Tryk på printerens " Paper "knappen en gang at fodre et stykke papir ind i printeren , og tryk den derefter en gang til for at skubbe det stykke papir i udskriftsbakken.
2 .
Feed alle 10 ark papir gennem printeren for at sikre, rullen er helt fri for løs blæk . Træk alle de papir tilbage i input- og output bakker , skubbe i papirstøtten udvidelser på input og output bakker , og luk udskriftsbakken .
3 .
Åbn printerens topdækslet , og tryk derefter på udløserknappen til cd /dvd- bakken, og sænk bakken , så det lægger fladt ud foran på printeren . Træk den optiske disk indehaveren fra cd /dvd-bakken , og læg cd'en eller dvd i skuffen med den udskriftsegnede opad .
4 .
Sæt det optiske disk skuffen ind i højre side af cd /dvd-bakken , så pilene på de to bakker linjen op . Tryk på " papir " -knappen på printeren for at begynde at fodre den optiske disk skuffen ind i printeren .
5 .
Dobbeltklik på " Epson Print CD " software -ikonet på computerens skrivebord . Åbn disk design til udskrivning ved at klikke på " File "og derefter " Åbn "og dobbeltklik på det design, du ønsker at åbne , og klik derefter på " Filer " og " Udskriv "for at starte udskrivning på disken .
6 .
Hent den optiske diskskuffen med den trykte cd eller dvd fra printerens udbakke . Rør ikke den trykte del af disken , indtil blækket er helt tørret , derefter fjerne disken fra den optiske disk skuffen .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan du udskriver på twill bånd 

Kommentarer

Code:
change