hvordan du udskriver på twill bånd

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-11

Twill bånd er en type bånd , som kan bruges til forskellige håndværk projekter . Det typisk kommer i neutrale farver , men kan farves en bestemt farve eller trykkes på ved hjælp af en printer som HP PhotoSmart printer. Ord og grafik kan udskrives på båndet for at skabe en unik udsmykning til scrapbog sider , behandle tasker , hårspænder osv. Trykt twill bånd er en billig måde at tilpasse din håndværk projekt

Du skal bruge:
Twill bånd .
Printer.
Sort blæk .
Farvet blæk .
Papir .
Midlertidig lim .


1 .
Mål bredden af dit twill bånd med henblik på at bestemme tekststørrelsen for Deres ord eller mønstre .
2 .

Åbn et edb-program efter eget valg , såsom Microsoft Word , Publisher , Photoshop , osv. , og skriv den tekst , du vil udskrive på twill båndet .
3 .

Udskriv teksten på almindelig computer papir .
4 .
Klip twill båndet en lidt kortere end bredden af det papir , du lige har trykt på .

5 .
Brug en midlertidig lim eller dobbeltklæbende tape til at anbringe twill båndet til dit papir over toppen af den tekst, du netop har udskrevet . Dette vil sikre, at din tekst vil blive trykt i det rigtige sted på twill båndet .
6 .
fastgør den twill båndet til din papir , skal papiret tilbage i printeren , og udskrive igen .
7 .
Pil twill båndet ud af computeren papir , og bruge det til dit projekt .

gode råd og advarsler


 • Når du åbner den computer program, du skal bruge , skal du oprette en tekstboks, der er lidt mindre end bredden af dit twill bånd for at sikre, at du har den korrekte størrelse til den tekst, du udskriver på båndet .
 • Du kan indstille din printer til at skabe åbenhed indstilling for at forhindre, at blækket fra blødning .
 • Heat-indstillingen din blæk med en varmepistol , lige efter du udskrive, kan hjælpe med at forhindre blæk fra blødning når twill båndet er fjernet fra papiret .
 • Du kan have til at eksperimentere et par gange på twill båndet for at få dine indstillinger højre og producere et færdigt produkt , som du er tilfreds med .


 • Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan man omformatere en brugt ekstern harddisk til en ny XP-operativsystemet installation   

  Kommentarer

  Code:
  change