hvordan man åbner eMachines t1220

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-12

I de sidste par år har bærbare computere voldsomt overhalet stationære computer salg . Øget ydeevne , lettere konstruktion og spredning af trådløst internet er alle grunde til at få en laptop-men sælger ikke stationære maskiner kort . Brugere stadig købe nye pc'er, eller hænge på deres gamle , at drage fordel af den fleksibilitet og opgraderingsmuligheder af ATX desktop standard . Du kan opgradere alle dele af din stationære computer til at øge effektivitet og kompetence-men først , du er nødt til at åbne den .

Du skal bruge:
eMachines T1220 stationær computer


1
Sluk din computer. . Fjern al magt og datakabler , og sæt strømforsyningen kontakten ( på toppen af computerens bagpanelet ) til " Off " eller " I " position .
2 .
Løft din computer og placere den på en ren , robust bord . Placeres således, at den venstre side vender opad . frontpanelet på din computer skal vende rigtigt og bagsiden skal vende tilbage
3
Brug din tommelfinger og pegefinger til at fjerne to fingerskruer holde venstre adgang panel på plads . ( Du behøver ikke en skruetrækker til at fjerne dem . ) Læg thumscrews i en kop eller en taske.
4 .
Læg din hånd på dækslet , tryk godt ned , og skub det mod bagsiden af computeren . Det burde have en eller to inches af give . Når du ikke kan skubbe den længer , løfte dækslet af computeren og sæt den til side . Du har nu adgang til din computer 's interne dele .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:specifikationerne for en hk 7400 

Kommentarer

Code:
change