hvordan man bruger 3g på en mini 9

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-27

Dell Inspiron Mini 9 er en lille netbook , der kommer med en Intel Atom processor og op til 1 GB 533-MHz DDR2 SDRAM . Denne mobile netbook kan bruges til at surfe på internettet , mens du er på farten . Den er normalt udstyret med indbygget trådløst mobilt bredbånd fra AT T for at komme i forbindelse med internettet . Men hvis du har brug for 3G- hastighed , mens du surfer på nettet , kan du ønsker at tilføje en 3G kort til denne enhed

Du skal bruge: .
Novatel 850D Wireless Card med SIM -slot (eller tilsvarende )
Tape .


1 .
Læg Dell Mini 9 ned med bunden af netbook opad og fjern de to skruer på bagpanelet . Sørg for , at enheden er slukket , og fjerne batteriet , før du udfører denne opgave .
2 .
Fjern Wi-Fi -kort fra sin plads . Wi-Fi -kortet er placeret på den nederste højre side af ryggen kabinettet . Fjern enkelt skrue og forsigtigt træk de to stik fra Wi-Fi -kort .
3 .
Skær et stykke tape til ca 2 mm bredde og tape de første to faste ben på højre side af den faste ben rækken . ( Tapperne er nummererede 18 og 20 ) af en Novatel 850D trådløse kort . Novatel 850D har et SIM- kort slot , som er nødvendig for 3G-forbindelsen .
4 .
Placer Novatel 850D kortet i Wi-Fi slot og udskifte skruen og to stik .

5 .
Sæt bagcoveret og batteriet , og tænd derefter for computeren og starte din 3G -program . Dette er pakket med Novatel kortet , eller den 3G du bruger .


Previous:nothing Next:instruktioner til en trackmate cd -linserenser 

Kommentarer

Code:
change