hvordan man bruger re- fremstillet toner

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-06

Laserprintere kan levere kvalitet output , men de gør det på en pris . Udgifter til udskiftning toner kan være ret højt , og derfor ser mange printer ejerne for billigere alternativer til ægte varemærke- toner . En mulighed er at bruge genfremstillede toner . Genfremstillede tonerpatroner er ofte meget billigere end varemærke- dem , men det er vigtigt at overvåge din sidepris at sikre at du virkelig få det bedste tilbud

Du skal bruge: .
Tonerpatron
.


1 .
Udskriv en konfigurationsside fra printeren lige før du skifter tonerpatron . Proceduren for at udskrive en konfigurationsside varierer fra mærke til mærke , så skal du kontakte din instruktionsbog .
2 .
Circle siden regne på konfigurationssiden og efter den side, et sted tæt på printeren . Fjern forarmet tonerpatron, og bemærk reservedelsnummer skrevet på det . Hver printer har en bestemt tonerkassette reservedelsnummer forbundet med det .
3 .
Besøg din lokale kontor levering butik for at købe en renoveret patron . Give sælger med den del tal for den ægte blækpatronen , og de kan krydshenvisning det med genfremstillede patroner , de sælger . Købe renoverede patron og bemærk den samlede købspris .
4 .
Sæt renoverede patron i printeren og udskrive , som du normalt ville . Hold øje med udskriftskvaliteten , derefter udskrive en ny konfigurationsside lige før patronen er opbrugt.
5 .
Subtraher siden tæller fra den første konfiguration side fra den aktuelle side tælle til få dine samlede sidekapaciteten . Dele dette afkast af omkostningerne ved de renoverede toner for at få din sidepris . Udfør samme beregning med et ægte blækpatron for at se, hvor man giver den bedste samlede værdi .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:installation af en fujitsu mhv2080at 

Kommentarer

Code:
change