hvordan man kan afgøre en piratkopieret cd

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-05

Cd-rom piratkopiering er nu mere populær end nogensinde , med alt fra musik til film og endda videospil held piratkopierede og sælges . Nogle gange kan det være svært at afgøre, om du har en ægte kopi af medier , eller en piratkopi . Heldigvis er det som regel nemt at arbejde ud af dette ved at studere disken og andre aspekter af din cd
1 .
Undersøgelse af sagen . Kig på kvaliteten af sagen og papirindlæg . Sammenlign sagen til andre sager du er nødt til at se, om det ligner den samme kvalitet . Ægte cd'er vil have høj kvalitet sager , viser alle de nødvendige oplysninger om papir i høj kvalitet . CD kopimaskiner ofte forsøger at spare penge ved at levere billigere tilfælde og hjemmeprintede skær .
2 .
Kig på at skrive på cd'en selv . Kontroller navnet i medierne og producenten for fejl og klarhed . Mange piratkopierede CD'er funktion små fejl, der kan gå ubemærket hen . Urigtige oplysninger eller stavefejl er sikre tegn på pirateri .
3 .
Tjek licens og copyright detaljer . Næsten alle medier cd'er indeholder disse oplysninger, som normalt skrives på tværs i bunden af cd'en . Mange piratkopierede CD'er har ikke nogen oplysninger om copyright på alle , mens nogle vil have forkerte oplysninger .
4 .
Tjek undersiden af medierne . Kommercielt produceret cd'er har en sølv bund , mens cd-rom'er har en blå eller lilla skær . Hvis du ikke er sikker på , vippe cd'en i retning af en lyskilde . Hvis du kan registrere farver , cd- er sandsynligt skrivbar og ikke ægte .
5 .
Kig på indholdet. Nogle piratkopierede diske er kopier af promo -cd'er , der indeholder bare et par tilfældige sange distribueret til medierne . Nogle indeholder mere end ét album eller en mærkelig blanding af sange fra forskellige album .
6 .
Indsæt disken i cd -drevet på din computer . Computeren bør anerkende medierne og vise medierne navn . Hvis computeren genkender cd'en som en skrivbar cd , som regel viser CD-R , medier sandsynligvis være piratkopierede .
7 .
Lyt til og /eller se i medierne. Analysere lyd-og billedkvalitet , og hvis det er relevant , om kameraet er stabilt . Du kan opleve, at musik- cd'er har en lang kløft mellem sange , eller lyde som de bliver optaget fra radioen .

gode råd og advarsler


 • Nogle piratkopier er meget god kvalitet , og er næsten ikke målbart fra Real Media .
 • Vær på vagt , når de køber medier fra ukendte kilder eller internet butikker til meget billige priser . Det kan være piratkopierede medier .


 • Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan man finder dell renoverede skærme   

  Kommentarer

  Code:
  change