hvordan man kan brænde dvd’er jeg kan se på en tv dvd-afspiller

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-22

De fleste edb-systemer kommer nu med en dvd- brænder , som ikke kun giver dig mulighed for at tage backup af vigtige oplysninger, men at oprette din egen video-dvd'er . Med video- dvd'er kan du uploade dine yndlings hjemmevideoer og derefter brænde disken og se oplysninger om næsten alle tv dvd -afspiller . Nogle ældre DVD-afspillere er ikke i stand til at læse selvskabte dvd'er , så du måske ønsker at kontrollere DVD-afspilleren brugermanual bare for at sikre

Du skal bruge: .
Blank DVD
. DVD -brænder .


1 .
Indsæt tom dvd i dvd- brænderen og luk Obduktioner prompt , der indlæses på skærmen .
2 .
Læg dvd-brænding software, du har installeret på computeren . De fleste computere med en dvd- brænder enten bruge Roxio , Nero eller Ulead DVD .
3 .
Vælg " Video DVD " fra listen over formatet indstillinger, der vises på skærmen . Dette bringer det faktiske video DVD -menuen på skærmen .
4 .
Vælg " Tilføj filer "( eller " + ", afhængigt af det program, du bruger ) og derefter vælge den video filer, du ønsker på DVD .
5 .
Klik på titlen menuen og skriv i din DVD-titel . Vælg " Brænd DVD " , når du er færdig med at uploade video filer og disken er lavet . Efter det er komplet , kan du indsætte dvd'en i din DVD- afspiller .


Previous:nothing Next:hvordan man wire en ventilator på en computer 

Kommentarer

Code:
change