hvordan man kan erstatte en fuser i en farve laserjet cp2025

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-20

Uanset om du bruger din HP CP2025 LaserJet printer til hjemmet eller arbejde , fuseren spiller en afgørende rolle . Jobbet af fuseren er at forsegle blæk på papiret . Når fuseren patronen bliver slidt , kan ikke længere levere denne funktion . Hvis du opdager , at blækket er gnide slukket papiret og få på hænderne , det er en ren indikation af, at fuseren patronen skal udskiftes . Heldigvis kan du bestille en erstatning fuser for CP2025 og ændre det selv

Du skal bruge: .
Driver installations-cd'en .


1 .
Luk CP2025 printer ned og fjern strømkablet . Tillad printeren til at sidde i mindst 30 minutter, da fuseren patronen bliver meget varm , når printeren er i gang.
2 .
Tænd printeren rundt , så bagsiden vender mod dig . Træk åbne bagcoveret og find fuseren patronen . Fuserenheden vil have en advarsel mærkat på det tyder på en høj temperatur .
3 .
Find de to fastgørelsesklemmerne på hver side af fuseren patronen . Flip de klip ned for at frigøre fuseren .
4 .
Træk fuseren lige ud af printeren , ved hjælp af håndtaget på forsiden af patronen . Sidder den brugte fuserenhed patron til side og åbne kassen med den nye .
5 .
Fjern alle emballage, der blev brugt til at beskytte patronen i transit . Disse emballager farvet orange for at gøre dem nemme at få øje på .
6 .
Tag fat i den nye fuserenhed patron i håndtaget , og skub det ind i printeren , indtil den stopper . Flip down to fastgørelsesklemmerne at låse fikseringsenheden på plads , og luk derefter printeren , tilslut netledningen og tryk på tænd -knappen .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan du konfigurerer krydsild 

Kommentarer

Code:
change